Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un barbat din Rusia a creat o granita FALSA si ii pacalea pe imigranti ca ajung in Finlanda

B1 B1,
Un barbat din Rusia a creat o granita FALSA si ii pacalea pe imigranti ca ajung in Finlanda

Ingeniozitatea unui escroc rus i-a lasat masca pe politisti. Barbatul a creat o trecere de frontiera falsa intr-o padure din regiunea Leningrad. Aici, el ii pacalea pe imigrantii asiatici ca trec in. continuă pe B1

Faze tari: Barbatul din Rusia care a creat o granita falsa cu Finlanda; Cine este noua vedeta a Internetului, aparuta din universul Star Wars

O femeie de 80 de ani din Argentina s-a reapucat de scoala ca sa-si poata ajuta nepotii la teme. O femeie in varsta de 80 de ani din Argentina a decis sa-si termine studiile primare pentru a-si putea ajuta nepotii la teme. Cel mai scump brad de Craciun valoreaza 13. 000 euro! Arborele poate fi admirat in holul unui hotel.

Un rus a construit o granita falsa si a pacalit 4 migranti asiatici ca au ajuns in Finlanda

Un barbat din Sankt Petersburg a luat 10. 000 de euro de la patru migranti din Asia de Sud, carora le-a promis ca ii va duce in Finlanda. Ulterior, el le-a spus acestora ca au ajuns la destinatie. De.

Un rus a pacalit patru migranti asiatici ca au ajuns in Finlanda, dupa ce a construit o granita falsa

Un barbat din Sankt Petersburg a fost retinut dupa ce a condus patru migranti din Asia de Sud peste o trecere de frontiera falsa pe care a construit-o langa granita Rusiei cu Finlanda, relateaza The Moscow Times. Politistii de frontiera rusi au retinut joia trecuta grupul de patru migranti din Asia de Sud si ghidul lor in apropierea granitei cu Finlanda.

VIDEO Ce nu ai vazut pe 1 Decembrie, cand Iohannis a depus coroana de flori. Ce i-a facut un barbat din multime

Niciun eveniment din Romania, fie acela si petrecut in plina sarbatoare, nu trece fara o intamplare deosebita. Iata detaliile neobservate de la Ziua Romaniei! Ce i-a facut un barbat din multime lui Klaus Iohannis, cand a depus coroana la Arcul de Triumf? 1 Decembrie: Ce i-a facut un barbat din multime lui Iohannis cand a .

Un urs polar din Rusia a fost batjocorit de oameni cu vopsea (VIDEO)

Un membru al World Wildlife Fund WWF) a postat pe Facebook o inregistrare cu un urs din Rusia pe care au fost scrise initialele T-34, aceasta fiind denumirea unui tanc sovietic dezvoltat in al Doilea Razboi.

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina. in urma alcoolului si a oboselii, barbatul a ales sa doarma pe un drum judetean, iar o tanara l-a.

Un barbat din Iasi a murit, dupa ce a mancat o conserva si a fost diagnosticat cu botulism. Ce explicatii au medicii

Barbatul din Iasi care in urma cu zece zile a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase si diagnosticat cu botulism a murit. in urma cu doar cateva zile, in unitatea spitaliceasca a mai fost internata o pacienta care prezenta o forma usoara a bolii. Ambii pacienti mancasera conserva de peste facuta in casa.

Un barbat din Sibiu a fost arestat dupa ce a recunoscut ca si-a omorat sotia

Un barbat in varsta de 68 de ani a fost arestat dupa ce a recunoscut ca si-a omorat sotia, in timp ce se certau, a anuntat joi, prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, Ion Vestemean.

Softuri rusesti preinstalate pe computerele, smartphone-urile, smart TV-urile din Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni o lege care impune ca smartphone-urile, computerele si televizoarele smart vandute in Rusia sa aiba preinstalate softuri rusesti, relateaza News. ro.

Tragedie pentru un barbat din Iasi: Si-a gasit sfarsitul dupa ce a mancat o conserva de peste

Un barbat in varsta de 68 de ani a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce a fost diagnosticat cu toxina botulinica la scurt timp dupa ce a mancat conserva de peste preparata in.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )