Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce a fost atacat de un roi de albine

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Vaslui a murit dupa ce a fost atacat de un roi de albine

Un barbat de 69 de ani, din judetul Vaslui, a murit dupa ce a fost atacat de un roi de albine in timp ce se afla in camp, la munca. continuă pe Adevărul

Sfarsit cumplic pentru un barbat din Vaslui. Omul a murit dupa ce a fost intepat de albine

Barbatul in varsta de 69 de ani intepat marti de un roi de albine pe un camp din comuna Vulturesti a decedat, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Clipe de cosmar pentru un tanar din Vaslui. Barbatul a fost batut fara mila de un vecin, in fata barului din localitate

Un tanar din comuna vasluiana Miclesti a fost batut cu cruzime de un consatean, in fata barului din localitate. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Va avertizez ca urmeaza imagini si.

Doliu in lumea filmului. O cunoscuta actrita a murit dupa lupta cu cancerul

Actrita si cantareata Peggy Lipton a murit de cancer, la varsta de 72 de ani. Era cunoscuta din serialele The Mod Squad si Twin Peaks. Fiicele sale Rashida si Kidada Jones au fost.

Galati: Un bebelus de opt luni a murit dupa ce mama sa l-a strans de gat. Femeia, care a incercat sa se sinucida, va fi supusa expertizei psihiatrice

Un copil de opt luni a murit sambata spre duminica la Spitalul de Pediatrie din Galati, dupa ce sambata acesta a fost strans de gat de mama sa, cunoscuta ca suferind de depresie. Mama e internata la psihiatrie, dupa ce a incercat sa se sinucida, si va fi supusa unei expertize psihiatrice si ar putea fi acuzata de omor calificat.

Atac terorist. Sapte copii au murit dupa ce un dispozitiv exploziv plasat pe marginea unui drum s-a declansat

Sapte copii au fost ucisi si doi au fost raniti sambata de un dispozitiv exploziv plasat pe marginea unui drum din sudul Afganistanului, conform unor responsabili locali. Mina a fost pusa de talibani pe un.

Maricela e din Vaslui si avea mereu conflicte cu sotul ei. Femeia s-a apucat sa bea si a inceput sa se certe aprig cu barbatul. A luat securea si a vrut sa il omoare insa ceva neprevazut s-a intamplat. Acum a ramas mutilata pe viata

Clipe de groaza, aseara, pentru doi copii din satul Uncesti, comuna Zapodezi, care au asistat fara voia lor la o cearta de toata pomina intre parinti. Aflati in stare de ebrietate, sotii Ghetau nu s-au.

Un barbat din Sibiu a furat banii uitati de o femeie intr-un bancomat. Politia se afla pe urmele sale (FOTO)

Politistii cauta un barbat care a furat luni, bani uitati de o femeie intr-unbancomat din Sibiu, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Sibiu. Oamenii legii au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )