Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barbat de 56 de ani, mort la domiciliu din cauza COVID-19, dupa ce a refuzat internarea. N-au crezut ca e bolnav

Adevărul Adevărul,
Barbat de 56 de ani, mort la domiciliu din cauza COVID-19, dupa ce a refuzat internarea. N-au crezut ca e bolnav

Un pacient diagnosticat cu COVID-19, care a refuzat internarea, a decedat in noaptea de miercuri spre joi, 1516 iulie 2020. continuă pe Adevărul

Romania, amenda colosala din cauza lui Liviu Dragnea. Ce a decis Comisia Europeana

Romania inca mai are de suferit dupa perioada Dragnea. O amenda colosala revine statului, in urma a ceea ce a facut fostul presedinte PSD. Ce decizie a luat Comisia Europeana? Romania, amenda colosala din cauza lui Dragnea Mostenirea lui Dragnea pentru Romania deznadejde si o amenda de 3 milioane de euro. Comisia Europeana obliga .

Medicii, dezarmati in lupta cu Covid-19, din cauza bolnavilor iresponsabili: Va fi din ce in ce mai rau. Avem si lumanari, ii asteptam in spitale

Seful spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, avertizeaza ca medicii sunt dezarmati in lupta cu Covid-19, in primul rand din cauza aglomeratiei din spitale si, in al doilea rand, din cauza reticentei si a refuzului pacientilor de a fi tratati.

Gigi Becali si ginerele sau, anchetati din cauza unor imagini compromitatoare

Gigi Becali si-a batut joc de toate regulile anti COVID-19. Patronul celor de la FC FCSB a ignorat protocolul FRF si LPF l-a partida cu Dinamo, din returul Cupei Romaniei. in aceeasi situatie este si Ionel Danciulescu, team-managerul formatiei din Stefan cel Mare. inainte de startul partidei, in care FCSB s-a impus cu 1-0, Becali .

Un tanar si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza COVID-19, la doar cateva zile distanta. A fost un cosmar

Un tanar din Texas, oras din SUA grav afectat de pandemia de coronavirus, si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza infectiei cu COVID-19. in doar 11 zile, baiatul a ramas fara familie.

Statul roman pierde trei milioane de lei pe an din cauza contrabandei cu tigari

In anul 2019, statul roman a pierdut aproximativ trei miliarde de lei din cauza contrabandei cu tiga.

Soc in lumea sportului. Un fost campion a murit la 33 de ani din cauza noului coronavirus

Doliu in lumea sportului. Nikolai Sterev a murit la varsta de 33 de ani dupa ce s-a infectat cu coronavirus. Anuntul mortii fostului campion bulgar a fost facut de Federatia bulgara de specialitate.

Vladut a murit la 22 de ani, din cauza unui cancer galopant. Familia lui pare lovita de un blestem

Vladut avea 22 de ani si o viata intreaga in fata ochilor, dar un cancer galopant i-a curmat brusc existenta. Si mai dureros este faptul ca tatal tanarului a murit in urma cu ceva timp de aceeasi.

Romania pierde anual 3 miliarde de lei din cauza contrabandei cu tigari

Piata neagra a tigaretelor din Romania a scazut anul trecut pentru prima oara in 6 ani sub nivelul de 14%, ceea ce a insemnat venituri bugetare mai mari din taxarea tigaretelor.

CCR a stabilit: Persoanele care nu au discrnamant din cauza alienatiei ori debilitatii mintale nu trebuie sa-si piarda exercitiul tuturor drepturilor civile

Curtea Constitutionala a admis, joi, cu unanimitate de voturi, sesizarea referioare la prevederea din Codul Civil potrivit careia persoana care nu are discernamantul necesar pentru a se ingriji de interesele.

CCR a stabilit: Persoanele care nu au discernamant din cauza alienatiei ori debilitatii mintale nu trebuie sa-si piarda exercitiul tuturor drepturilor civile

Curtea Constitutionala a admis, joi, cu unanimitate de voturi, sesizarea referioare la prevederea din Codul Civil potrivit careia persoana care nu are discernamantul necesar pentru a se ingriji de interesele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )