Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un barbat s-a aruncat de la etaj dintr-un centru de carantina din Piatra-Neamt

Antena3 Antena3,
Un barbat s-a aruncat de la etaj dintr-un centru de carantina din Piatra-Neamt

Un barbat s-a aruncat de la etaj, marti seara, dintr-un centru de carantina din Piatra-Neamt. Acesta fusese internat dupa ce a iesit din autoizolare, a consumat alcool si a facut scandal. continuă pe Antena3

Un barbat s-a aruncat de la etaj dintr-un centru de carantina din Piatra-Neamt

Un barbat s-a aruncat de la etaj, marti seara, dintr-un centru de carantina din Piatra-Neamt. Acesta fusese internat dupa ce a iesit din autoizolare, a consumat alcool si a facut scandal, relateaza Mediafax.

Covid-19. Un barbat fara locuinta a fost preluat de jandarmi si izolat intr-un centru de carantina din judetul Buzau

Un barbat fara locuinta, din comuna buzoiana Berca, a fost transportat la unul dintre centrele de carantina din judetul Buzau, dupa ce ancheta epidemiologica a aratat ca este contact indirect cu o persoana aflata in izolare la domiciliu.

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Un barbat aflat in izolare a inceput sa arunce cu bani pe geam

Un prahovean izolat intr-unul dintre centrele de carantina din Ploiesti a facut un scandal monstru, nemultumit ca trebuie sa ramana inchis in camera doua saptamani.

Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere

Incidente zilnice la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere si urla zilnic ca sa atraga atentia.

VIDEO Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere, arunca cu droguri pe geam si ameninta cu cutitul

Centrul de carantina improvizat intr-un hotel situat la intrare in Ploiesti, in cartierul Albert, devine scena unor scandaluri zilnice. Unul dintre barbatii aflati in izolare, nemultumit de situatia in care se afla, face tot ce poate pentru a atrage atentia politiei.

Subiectele zilei: Judecat pentru coruptie, Florin Secureanu spune ca livreaza in 4 zile teste rapide pentru coronavirus; Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere, arunca cu droguri pe geam si ameninta cu cutitul

Libertatea: Judecat pentru coruptie, Florin Secureanu spune ca livreaza in 4 zile teste rapide pentru coronavirus * Adevarul: Scandal la un centru de carantina din Prahova. Oamenii vor sa iasa din camere, arunca cu droguri pe geam si ameninta cu cutitul * Stirile Pro Tv: Romanii au ignorat recomandarile autoritatilor si s-au inghesuit sa goleasca magazinele * Vice. ro: Copiii romani iti spun ce este coronavirus si cum sa-i protejezi pe ceilalti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )