Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barbatul care a inselat mai multe persoane spunand ca este doctor sau viceprimar, condamnat la inchisoare

Adevărul Adevărul,
Barbatul care a inselat mai multe persoane spunand ca este doctor sau viceprimar, condamnat la inchisoare

Valentin Cioponea, in varsta de 27 de ani, din Piatra Olt, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare. Barbatul a inselat mai multe persoane spunand ca este doctorul Sergiu Cazacu sau fostul viceprimar Gheorghe Nedelescu. continuă pe Adevărul

Un francez a atacat mai multe persoane in Dijon, ranind cel putin 11 dintre acestea

Un automobilist, probabil dezechilibrat mental, a atacat duminica seara, la Dijon, in centrul Frantei, trecatori strigand Allahu Akbar Allah este mare, in araba), provocand 11 raniti, dintre care doi se afla in stare grava, au anuntat surse apropiate anchetei, potrivit AFP si Le Monde.

Mai multe cutremure au provocat panica in Italia, dar nu s-au inregistrat victime

Mai multe seisme s-au produs vineri dimineata in regiunea orasului italian Florenta, cel mai puternic avand magnitudinea de 4,1, iar mai multe persoane au iesit pe strazi, desi nu au fost semnalate victime sau pagube, relateaza AFP.

Studiu: Copiii care primesc cadouri multe devin adulti nefericiti

Copiii care primesc prea multe cadouri din partea parintilor au tendinta sa fie nefericiti in viata adulta, cand nu isi mai permit sau nu mai primesc cadouri, arata un studiu american, informeaza dailymail. co. uk, potrivit Mediafax.

Mai multe cartiere bucurestene nu au apa calda. Cand va fi remediata avaria

Avaria in reteaua termica CET Grozavesti, de unde sunt alimentate cu caldura si apa calda mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 si 6, ar putea fi remediata pana sambata seara, a anuntat Electrocentrale Bucuresti ELCEN), relateaza Mediafax.

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare de Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara. Specialistii au anuntat ca sambata vremea va fi frumoasa, insa duminica va fi mai rece fata de zilele precedente, in unele zone fiind asteptate ninsori.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete. A fost emisa o informare de ninsori si vant, valabila din aceasta noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare de Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara. O informare de vreme rea va intra in vigoare duminica si va expira luni dimineata. Specialistii au anuntat ca in nordul, centrul si vestul tarii vor fi intensificari ale vantului, ninsori si polei.

Mai multe cartiere din Capitala, FARA apa calda si caldura, din cauza unei avarii

Agentul termic pentru incalzire si apa calda nu poate fi furnizat la parametrii normali, vineri seara, in mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 si 6 din Capitala, din cauza unei avarii la CET Grozavesti,.

Avarie in Capitala: Mai multe cartiere, fara caldura si apa calda

Agentul termic pentru incalzire si apa calda nu poate fi furnizat la parametrii normali, vineri seara, in mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 si 6 din Capitala, din cauza unei avarii la CET Grozavesti, informeaza Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET).

RADET: Probleme la furnizarea caldurii si apei calde in mai multe zone din Bucuresti, din cauza unei avarii

Agentul termic pentru apa calda de consum si incalzire va fi furnizat la parametri scazuti in mai multe zone ale Capitalei, dupa o avarie la Electrocentrale Bucuresti, in incinta CET Grozavesti, anunta.

Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata, fiind afectate inclusiv autostrazile Bucuresti - Pitesti si Bucuresti - Constanta. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3782 seconds )