Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ea este directoarea Spitalului din Piatra Neamt, ucisa de sotul cu care era in divort FOTO

Playtech Playtech,
Ea este directoarea Spitalului din Piatra Neamt, ucisa de sotul cu care era in divort FOTO

Un caz care a socat Piatra Neamt. O femeie a fost omorata ieri de sotul ei, cu care se afla in proces de divort, in incinta spitalului. Cine este femeia care a fost ucisa cu brutalitate ieri, la spital Directorul de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta Piatra-Neamt, o femeie de 49 de ani, a . continuă pe Playtech

Barbatul care si-a ucis sotia, pe directoarea de la spitalul din Piatra Neamt, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care si-a ucis sotia la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile. A planuit asasinatul, aceasta este ipoteza pe care merg anchetatorii.

Crima oribila la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt! Directoarea, ucisa de sotul de care urma sa divorteze

Directoarea de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt a fost ucisa de sotul sau, cu care era in plin proces de divort, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Piatra Neamt.

Crima oribila la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt! Directoarea de ingrijiri, ucisa de sotul de care urma sa divorteze

Directoarea de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, Anca Daniela Patriche, a fost ucisa de sotul sau, cu care era in plin proces de divort. Femeia omorata de sot avea 49 de ani.

Noi detalii in cazul crimei socante de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt

Noi informatii in cazul atacului infiorator din spital, unde directoarea de ingrijiri medicale din Piatra Neamt a murit dupa ce a fost ucisa de sotul ei in cabinetul in care lucra.

Primele imagini cu criminalul de la spitalul din Piatra Neamt

Antena 3 a difuzat, sambata, primale imagini cu faptasul crimei de la spitalul din Piatra Neamt.

Noi detalii socante despre crima comisa la spitalul din Piatra Neamt. Ce spun colegele asistentei ucise de sot

Declaratii socante facute de colegele asistentei ucise cu cutitul de sotul gelos cu care era in divort. Femeile au descris momentele cumplite prin care au trecut cand au auzit tipetele si si-au gasit colega intr-o balta de sange.

Crima in Spitalul de Urgenta Piatra Neamt: Directoare a spitalului, ucisa de sotul cu care era in divort chiar in cabinet ei

Directoreade ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, Anca Patriche, a fost ucisa, vineri, de sotul sau, cu care era in proces de divort, a precizat pentru B1. ro purtatorul de cuvant IPJ.

Crima in Spitalul de Urgenta Piatra Neamt: Directoare a spitalului, ucisa de sotul cu care era in divort chiar in cabinetul ei

Directoreade ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, Anca Patriche, a fost ucisa, vineri, de sotul sau, cu care era in proces de divort, a precizat pentru B1. ro purtatorul de cuvant IPJ.

Crima in Spitalul de Urgenta Piatra Neamt: Directoare a spitalului, ucisa de sotul cu care era in divort

Directorul de ingrijiri de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, o femeie de 49 de ani, a fost ucisa, vineri, de sotul sau, cu care era in proces de divort. Acesta a venit in vizita la spital, iar dupa discutii in contradictoriu si-a injunghiat sotia in cabinetul in care inca lucra, ea fiind asistent-sef in Sectia de Chirurgie.

Detaliul socant iesit la iveala in cazul crimei de la Piatra Neamt. Ce a facut criminalul pentru a se asigura ca fosta sotie nu are nicio sansa sa traiasca!

Crima oribila la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt! Directoarea de la ingrijiri medicale a fost ucisa de sotul de care urma sa divorteze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )