Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Playtech Playtech,
Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din instagram. Surprize in top

Sa fii influncer nu doar ca este la moda, dar este si o sursa de bani. Iar asta pentru ca o anumita persoana care are multi urmaritori reuseste sa determine firmele sa-i de bani de pentru promovare. Cine sunt vedetele din Romania care castiga cei mai multi bani din Instagram Dupa cum spun specialistii, cateva . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care castiga 17.000 de euro lunar. Din ce face atata banet, usor

Supranumita contesa digitala, vedeta din Romania care acum castiga cat altii in cativa ani a avut un inceput dificil pe autostrada frumosului. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei in buzunar, a lasat in urma profesia de avocat pentru care se pregatise, prietenii si familia, s-a mutat in Bucuresti si si-a pus .

Orasul din Romania care are cele mai scumpe apartamente. A intrecut pana si Bucurestiul

Capitala nu mai este in fruntea listei celor mai scumpe piete imobiliare din Romania nici in pandemie. Ce alt oras i-a luat locul pe podium si cat sunt chiriile in judetul in cauza? Romanii sunt deja obisnuiti cu preturile extrem de piperate. Ce oras a devansat Capitala la preturile chiriilor? Chiriile sfideaza criza! Pandemia ne-a .

Donald Trump a fost nominalizat pentru a doua oara la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa acordul intre Serbia si Kosovo. Ar putea deveni al 5-lea presedinte american din istorie care castiga distinctia

Donald Trump, presedintele SUA, a primit o doua nominalizare la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa ce a contribuit la perfectarea acordului pentru normalizarea relatiilor economice intre Serbia si Kosovo, la doar.

COTAR: Piata de asigurari din Romania a inregistrat, in 3 luni, echivalentul reclamatiilor inregistrate de piata germana, in peste 22 de ani

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ), va face o solicitare catre Guinness Book, pentru introducerea pietei asigurarilor RCA din Romania, care a reusit sa bata toate recordurile mondiale, inregistrand in trimestrul II al acestui an acelasi numar de reclamatii pe care piata de asigurari din Germania il inregistreaza in 22 de ani, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Orasul din Romania in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc. Toti romanii merg aici la tratamente

Greu, dar nu avem alta sursa de incalzire, spune un localnic din orasul sarac in care oamenii nu-si permit incalzirea cu ajutorul curentului electric. Romania, tara minunilor. Orasul in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc Orasul Slanic 38 km de Ploiesti), judetul Prahova, a ramas in alt mileniu in ceea ce priveste incalzirea .

Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Antena 1 a inceput filmarile pentru o noua productie. Iata cine sunt cei mai importanti oameni din show! Surpriza mare. Antena 1, o noua productie Adela Antena 1 a inceput filmarile pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Adela ii va avea ca protagonisti pe Oana Mosneagu, Mara Oprea .

Cine incearca sa controleze presa din Romania?! Ambasadorul Americii rupe tacerea si face anuntul ferm

Ambasadorul Americii in Romania a spus ca presa din Romania este influentata de comunistii chinezi. Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, spune ca Huawei se foloseste de platforme rusesti, de bani multi si de romani controversati pentru a minti poporul roman. Presa din Romania, sub controlul comunistilor chinezi? CE anunt a facut ambasadorul Americii, Adrian Zuckerman Adrian .

Lidia Buble, acasa la un cantaret celebru din Romania! E mult mai bogat ca Razvan Simion

In studioul de inregistrari se nasc cele mai trainice prietenii. Fie ca sunt intre doua femei sau doi barbati, ori intre o femeie si un barbat. Este si cazul Lidiei Buble si a lui Costi Ionita. Cei doi au fost surprinsi luand masa de pranz impreuna. Dar surpriza a fost la plecaresau la destinatie, caci, .

Cea mai scumpa despartire din Romania. A primit zeci de milioane de euro

Despartire de lux, ar spune unii romani. Zeci de milioane de euro au intrat in buzunarele unei jumatati de cuplu dupa ce doi fosti soti au decis sa-si spuna adio. De ce au ales sa mearga pe drumuri separate si despre cine este vorba? Cel mai scump divort din Romania Camelia si Dan Sucu adus .

Singurul loc din Romania unde femeile au interzis. Nu au voie sub nicio forma

In Romania exista un loc in care accesul femeilor nu este permis. Mai precis, locul respectiv este singurul loc de pe teritoriul Romaniei unde se aplica avatonul. Ce inseamna avatonul si care este acest loc. Singurul loc din Romania unde femeile sunt interzise Avatonul este chiar legea care opreste intrarea femeilor pe Sfantul Munte Athos .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )