Libnet.ro
UNICEF

19:45

Barbatul fara adapost, suspectat in cazul cainelui gasit spanzurat de o teava de gaze, arestat

România Liberă România Liberă,
Barbatul fara adapost, suspectat in cazul cainelui gasit spanzurat de o teava de gaze, arestat

Barbatul fara adapost care a fost retinut in cazul cainelui gasit spanzurat de o teava de gaze a unu. continuă pe România Liberă

Un barbat fara adapost, retinut in cazul cainelui gasit spanzurat de o teava de gaze a unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei

Un barbat fara adapost a fost retinut in cazul cainelui gasit spanzurat de o teava de gaze a unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei. Cercetarile in acest caz vizeaza infractiunea de ucidere a animalelor, cu intentie, fara drept.

Barbat retinut in cazul cainelui spanzurat de o teava de gaze dintr-un imobil din Capitala

Un barbat in varsta de 44 ani a fost retinut de politisti, el fiind suspectat in cazul cainelui gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din zona centrala a Capitalei.

Cine sunt suspectii in cazul cainelui mutilat de o petarda, dupa ce i-a explodat in gura. Animalul a fost salvat la timp

Politistii au stabilit suspectii in cazul cainelui ranit grav cu o petarda, in Satu Mare. Este vorba de un grup de copii, potrivit anchetatorilor.

Act de cruzime in Bucuresti: un caine a fost gasit spanzurat de o teava de gaze Politistii fac cercetari

Politisti din cadrul Sectiei 1 Politie s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor, dupa ce un caine a fost gasit spanzurat de teava de gaze a unui bloc din zona centrala a Capitalei, au spus, pentru Mediafax, reprezentantii Politiei Capitalei.

Politia Capitalei, anunt important in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa

Politia Capitalei a anuntat joi ca a fost prins al treilea suspect implicat in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa, urmand ca acesta sa fie audiat de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri.

Doi suspecti, dusi la audieri in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala

Doi dintre suspectii implicati in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala au fost depistati de politisti si dusi la audieri, urmand a fi audiati de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Bucuresti.

Doi suspecti, dusi la audieri in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala

Doi dintre suspectii implicati in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala au fost de.

A fost prins barbatul suspectat ca ar fi spanzurat un caine de o teava de gaze: Persoana in cauza a fost retinuta pentru 24 de ore

Un barbat de 44 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind banuit de uciderea unui caine, gasit spanzurat, vineri, de o teava de gaze dintr-un imobil din sectorul 1, potrivit Directiei Generale a Politiei Mu.

Cruzime fara limite: Un caine a fost gasit spanzurat de o teava de gaze, in Bucuresti

Politisti din cadrul Sectiei 1 s-au sesizat din oficiu dupa ce vineri au descoperit un caine spanzurat de teava de gaze a unui imobil din Sectorul 1, informeaza Politia Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )