Libnet.ro
UNICEF

21:15

Barna critica guvernul Ludovic Orban: Verigi unde ar putea sa existe alternative

Playtech Playtech,
Barna critica guvernul Ludovic Orban: Verigi unde ar putea sa existe alternative

Dan Barna este in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza retinerea sa de a-si manifesta entuziasmul pentru Guvernul propus de Ludovic Orban. Pentru a deveni un Guvern legitim, Ludovic Orban are nevoie de sustinerea USR in parlament. Din pacate, aceasta va veni mai greu . continuă pe Playtech

Guvernul Ludovic Orban, dupa ultimele negocieri. Cum arata lista de ministri si cand va fi votat noul Executiv

Premierul desemnat Ludovic Orban poarta ultimele discutii cu liderii partidelor politice cu privire la sustinerea noului Guvern. Liderul PNL are deja o lista cu propuneri de ministri, iar acestia vor fi audiati incepand cu data de 29 octombrie. Audierile se vor termina pe 31 octombrie, iar dupa cateva zile se va merge in Parlament pentru .

Cine este Raluca Turcan, propunerea de vicepremier din guvernul Ludovic Orban

La 15 ani dupa ce a intrat in politica mare, Raluca Turcan isi vede implinit visul cu ochii. E pe cale sa devina vicepremier in Guvernul Ludovic Orban, sigur daca cabinetulva trece de votul Parlamentului.

Cine este ADRIAN OROS, ministrul propus la AGRICULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Adrian Nechita Oros este propunerea pentru Ministerul Agriculturii, in Guvernul Ludovic Orban. Deputatul PNL in varsta de 54 de ani este Doctor in stiinte medicale domeniul medicina veterinara, prorector.

Cine este CATALIN PREDOIU, ministrul propus la JUSTITIE in Guvernul Ludovic Orban

Catalin Predoiu este propunerea pentru Ministerul Justitiei, in guvernul Ludovic Orban. Predoiu, deputat de Calarasi, a avut o activitate politicia intensa din 2013, cand intrat in PDL, si pana.

Cine este LUCIAN BODE, ministrul propus la TRANSPORTURI in Guvernul Ludovic Orban

Lucian Bode este ministrul propus pentru Ministerul Infrastructurii Transporturi + Comunicatii), in guvernul Ludovic Orban. Bode, deputat de Salaj din 2016, este presedinte al Comisiei pentru transporturi si.

Cine este IOAN MARCEL BOLOS, ministrul propus la FONDURI EUROPENE in Guvernul Ludovic Orban

Ioan Marcel Bolos este propunerea pentru Ministerul Fondurilor Europene in viitorul Guvern Ludovic Orban. Fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director in Primaria Oradea, unde a infiint.

Cine este IONUT STROE, ministrul propus la SPORT in Guvernul Ludovic Orban

Ionut Marian Stroe este propunerea pentru Ministerul tineretului si Sportului in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul de Dolj este membru al PNL din 2001. Si-a inceput activitatea profesionala ca.

Cine este BOGDAN GHEORGHIU, ministrul propus la CULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Bogdan Gheorghiu este propunerea pentru Ministerul Culturii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul PNL de Suceava, in varsta de 44 de ani, este, la baza, jurnalist si actor. Gheorghiu a urmat cursurile.

Cine este MARCEL VELA, ministrul propus la INTERNE in Guvernul Ludovic Orban

Marcel Vela este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne in viitorul Guvern Ludovic Orban. Senatorul Costache, 44 de ani, este membru PNL din ianuarie 1990 si a fost primar al Caransebesului, cu trei.

Cine este VICTOR COSTACHE, ministrul propus la SANATATE in Guvernul Ludovic Orban

Victor Costache este propunerea pentru Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Costache, 44 de ani, este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu si conferentiar la Universitatea Lucian Bl.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )