Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barna incepe un turneu in Europa pentru a se intalni cu romanii din diaspora

România Liberă România Liberă,
Barna incepe un turneu in Europa pentru a se intalni cu romanii din diaspora

Dan Barna, candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintie, va merge, in perioada 30 septembrie - 5 octo. continuă pe România Liberă

Federatia Patronala de Petrol si Gaze considera ca proiectul de modificare a Legii Offshore ofera o sansa pentru dezvoltarea proiectelor din Marea Neagra

Modificarile propuse de Ministerul Energiei prin proiectul de modificare a legii offshore ofera o sansa pentru dezvoltarea proiectelor din Marea Neagra, considera Federatia Patronala de Petrol si Gaze FPPG), potrivit Agerpres. Reamintim ca saptamana trecuta Ministerul Energiei a pus in dezbatere publica un proiect de lege care modifica Legea Offshore, o lege controversata aprobata anul trecut, cu prevederi impuse de Liviu Dragnea si Darius Valcov.

Prezidentiabilul USR-PLUS porneste intr-un turneu electoral prin Europa. Dan Barna: Am intalnit mii de romani cu rude plecate la munca in strainatate

Dan Barna va pleca intr-un turneu electoral pentru a se intalni cu romanii din diaspora, astfel ca, intre 30 septembrie si 5 octombrie, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie va trece prin.

Aproximativ jumatate dintre romanii din Marea Britanie si-au depus actele pentru noul statut

Aproximativ jumatate dintre romanii inregistrati in Marea Britanie si-au depus documentele pentru ob.

Europa Libera: Academia Regala din CV-ul lui Cumpanasu este o facultate online

Academia Regala la care spune ca este masterand Alexandru Cumpanasu se cheama OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland si este o universitate online. ABMS este prima universitate virtuala din Europa, scrie pe site-ul masterstudies. com, potrivit Europa Libera.

UEFA a aprobat o noua competitie, Europa Conference League, incepand din 2021

UEFA a aprobat, marti, organizarea unei noi competitii, incepand din 2021, UEFA Europa Conference League, aceasta fiind a treia ca importanta dupa Champions League si Europa League.

Borse Stuttgart Digital Exchange, prima platforma pentru active digitale din Germania

Borse Stuttgart, a noua mare piata de actiuni din Europa, a lansat recent prima platforma reglementata din Germania pentru tranzactiile cu active digitale, anunta tokenpost. com.

DOCUMENT Cum argumenteaza Comisia pentru Afaceri Juridice din Parlamentul European respingerea Rovanei Plumb: Exista indoieli serioase ca si-ar putea exercita functia de comisar european

Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din Parlamentul European considera ca in aceasta etapa si pana la rezolvarea conflictului de interese exista indoieli serioase ca Rovana Plumb si-ar putea exercita functia de comisar european pentru transporturi. Este argumentul cu care JURI isi motiveaza decizia de respingere a candidaturii Rovanei Plumb, intr-o scrisoare transmisa presedintelui Parlamentului European, David Maria Sassoli.

Romania invinge Ucraina in debutul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020

Nationala feminina de handbal a Romaniei a castigat, miercuri seara, confruntarea cu Ucraina programata la Brasov in prima etapa din preliminariiile Campionatului European programat anul viitor.

LACRIMI pentru OANA RADU! Din nefericire, la 3 saptamani de cand iubitul INCENDIAT A MURIT, artista a facut ULTIMUL GEST... (VIDEO)

Oana Radu trece prin clipe groaznice, dupa ce iubitul ei, Alin, s-a stins din viata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )