Libnet.ro
UNICEF

14:45

Barna: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Adevărul Adevărul,
Barna: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna. continuă pe Adevărul

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan, negativ. Primarul ramane in izolare pana vineri

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan este negativ, insa primarul ales al Capitalei anunta ca ramane in izolare pana vineri. La finalul saptamanii, Nicusor Dan se va testa din nou.

Nicusor Dan a primit rezultatul testului pentru COVID-19

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a primit, luni, rezultatul testului pentru COVID-19. Acesta este negativ. Nicusor Dan s-a testat dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv. Acesta ramane in izolare pana vineri cand va repeta testul.

NICUSOR DAN: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului.

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

GABRIELA FIREA, MESAJ PENTRU NICUSOR DAN: imi doresc sa aiba un mandat de succes

Primarul in functie, Gabriela Firea, a ransmis, astazi, ca-i direste un mandat de succes lui Nicusor dan, intrucat succesul unui primar inseamna reusite si pentru cetateni.

Nicusor Dan: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului. Dan a fost prezent duminica seara la Romania Tv alaturi de premierul Ludovic Orban, care la randul sau este in autoizolare pana ii vine rezultatul testului COVID. Seful Executivului a participat marti la emisiunea lui Silviu Manastire de la postul B1 Tv, moderator care este infectat cu noul virus.

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei - datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiului Bucuresti este in jur de 4 miliarde de lei, mentionand ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca este esalonarea platilor pentru mentinerea corabiei la suprafata, conform Agerpres.

Nicusor Dan pregateste bucurestenii pentru ce e mai rau: in legatura cu caldura, va fi o iarna grea

In ciuda temperaturilor ridicate din aceasta perioada, prognoza ne arata ca in Bucuresti vor veni zile reci. Din acest motiv, Nicusor Dan, primarul ales de bucuresteni, trage un semnal de alarma pentru multi dintre acestia. Viitorul primar reaminteste de problemele vechi de termoficare si da asigurari ca lucrurile nu se vor remedia imediat. Pe semne, .

NICUSOR DAN: Se pare ca datoria curenta a Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei

Nicusor Dan a declarat duminica seara ca prioritare la Primaria Capitalei sunt finantele. El a precizat ca datoria PMB era in anul 2016 undeva la 3 miliarde lei, iar acum, din ce stie el, datoria curenta este in jur de 4 miliarde lei, desi primaria nu a fost transparenta in perioada Gabrielei Firea si nu a prezentat toate cifrele.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, la RTV. Principalele probleme ale Capitalei sunt termoficarea, poluarea si traficul

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, si premierul Ludovic Orban au fost participat, duminica seara, la o emisiune la Romania TV. Nicusor Dan a declarat ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea, in conditiile in care sistemul de termoficare este mai prost decat cel de acum 3-4 ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )