Libnet.ro
UNICEF

08:30

Baronii PSD se dezic de Niculae Badalau, dupa declaratia grosolana despre diaspora. Arsene: Este trist si meschin. Te descalifici ca om, iar pentru un politician e cu atat mai degradant

B1 B1,
Baronii PSD se dezic de Niculae Badalau, dupa declaratia grosolana despre diaspora. Arsene: Este trist si meschin. Te descalifici ca om, iar pentru un politician e cu atat mai degradant

Ionel Arsene, seful PSD Neamt, l-a criticat puternic pe social-democratul de la varful filialei de Giurgiu, dupa ce fostul ministru a avut un derapaj grosolan la adresa romanilor din diaspora, afirmand ca. continuă pe B1

Un deputat PNL cere demisia senatorului Badalau, dupa declaratia acestuia despre diaspora

Declaratiile fostului ministru Niculae Badalau despre diaspora au starnit un val de reactii dure. Deputatul PNLOvidiu Raetchi merge si mai departe si ii cere demisia. Cititi siNiculae.

Niculae Badalau vine cu explicatii dupa derapajul la adresa romanilor din Diaspora: Declaratia a fost scoasa din context. Discutia a fost facuta despre cazul Caracal (VIDEO)

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declatat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca afirmatia sa jignitoare la adresa.

PSD Brasov cere excluderea Niculae Badalau din Partidul Social Democrat

Organizatia Judeteana a Partidului Social Democrat Brasov cere excluderea din partid a lui Niculae Badalau, dupa afirmatiile acestuia legate de romanii din strainatate. PSD Brasov afirma ca derapajele de acest tip nu pot fi acceptate.

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, il desfiinteaza pe Niculae Badalau: E degradant ceea ce a spus!

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, il ataca dur pe fostul vicepremier Niculae Badalau dupa declaratiile jignitoare ale acestuia la adresa diasporei. Cred ca nu exista suferinta mai mare decat sa fii.

Digi24: Culisele sedintei CEx. Niculae Badalau si Dragos Benea, la un pas de bataie din cauza diasporei: Te calc in picioare!

In sedinta CEx de marti seara, liderii partidului au avut parte de mai multe momente tensionate. Amenintarile cu bataia, injuraturile si lacrimile au contribuit la atomosfera incordata in care liderii PSD au impins-o pe Dancila spre demisie. Conform surselor Digi24, liderul PSD Bacau, Dragos Benea, si presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reprosat lui Badalau ca a dansat pe manele si a jignit diaspora, iar Badalau l-a amenintat cu bataia.

inca un baron PSD cere o pedeapsa dura pentru Badalau, dupa insulta la adresa diasporei. Benea: Un an de penitenta s-ar impune in cazul sefului de la filiala de Giurgiu

Dragos Benea, seful PSD Bacau, spune ca un an de penitenta s-ar impune in cazul lui Niculae Badalau, dupa ce colegul sau de partid, care conduce filiala de la Giurgiu, a insinuat ca majoritatea.

Niculae Badalau, derapaj grav la adresa romanilor din Diaspora: 700.000 sunt legali. Restul pana la 3-5 milioane sunt fetele alea de le duc astia (VIDEO)

UPDATE:Niculae Badalau vine cu explicatii dupa declaratia controversata la adresa romanilor din Diaspora. Senatorul PSD sustine ca nu a fost vorba despre o exprimare nefericita si ca afirmatia.

PSD Brasov cere excluderea lui Niculae Badalau din partid, dupa derapajul grosolan: Fetitele alea sunt victime care au nevoie de ajutor, nu de declaratii defaimatoare

PSD Brasov, organizatie condusa de senatorul Marius Dunca, a cerut ca Niculae Badalau sa fie exclus din partid, dupa ce seful filialei social-democrate de Giurgiu a insinuat ca majoritatea romanilor de peste.

Rares Bogdan, reactie virulenta la adresa lui Badalau, dupa ce senatorul PSD a jignit din nou romanii din Diaspora

Rares Bogdan a avut o reactie dura pe Facebook, dupa ce Niculae Badalau a jignit romanii din Diaspora. Liberalul i-a reamintit lui Badalau ca printre cei aflati in strainatate se afla rude ale celor care fac parte din PSD. Rares Bogdan il ataca pe Niculae Badalau pe tema Diasporei Este atat de cumplita jignirea pe .

Val de critici din PSD la adresa lui Niculae Badalau. Marcel Ciolacu: imi cer scuze public pentru acest derapaj

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, respinge afirmatiile lui Niculae Badalau referitoare la romanii din diaspora si isi cere scuze pentru acest derapaj, asigurand ca partidul pe care il conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )