Libnet.ro
UNICEF

07:15

Basescu, avertisment DUR: Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in tara

România Liberă România Liberă,
Basescu, avertisment DUR: Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in tara

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat duminica proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti, considerand ca aducerea studentilor musulmani in tara reprezinta cel mai mare risc. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in tara. E o decizie nesabuita

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat duminica proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti, considerand ca aducerea studentilor musulmani in tara reprezinta cel mai mare risc, transmite Mediafax.

Declaratie socanta a fostului presedinte Traian Basescu

Declaratie socanta a fostului presedinte Traian Basescu. Acesta a afirmat ca infiintarea unei mari moschei in Bucuresti ar insemna o poarta pentru teroristi. Nu exista risc mai mare de securitate national.

Persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice-studiu

Geneticienii de la Universitatea Vermont din Marea Britanie au dezvaluit existenta unei legaturi intre culoarea ochilor si dependenta de alcool si au ajuns la concluzia ca persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice, informeaza slate. fr, citat de Mediafax.

iPhone 6s ar putea intra in magazine mai devreme decat se credea

Nu exista indoiala ca vom avea iPhone 6s in toamna. Mai mult decat atat, stim si la ce ar trebui sa ne asteptam de la noul smartphone al Apple. La inceputul acestei luni, am aflat ca noul iPhone va putea fi cumparat din magazine incepand cu data de 25 septembrie, potrivitMobileNews. Pentru ca ne-am obisnuit [] iPhone 6s ar putea intra in magazine mai devreme decat se credea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ANRE, despre tranzactiile cu energie dintre Romania si Ungaria: Tara in care pretul este mai mare va fi importatoare, iar tara in care pretul este mai mic, va fi exportatoare. Tranzactiile au loc pana la egalizarea preturilor

Tranzactiile comerciale cu energie electrica pe bursa pentru ziua urmatoare intre Romania si Ungaria au loc, prin mecanismul de cuplare, atunci cand pretul energiei din cele 2 tari, pe interval orar, este diferit, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Acest lucru inseamna ca tara in care pretul este mai mare va fi importatoare, iar tara in care pretul este mai mic, va fi exportatoare. Importul/exportul are loc pana la egalizarea preturilor in cele 2 tari, daca exista suficienta capacitate de schimb pe granite. Daca limita de capacitate de schimb pe granita este atinsa inainte de egalizarea preturilor, atunci preturile raman diferite, arata ANRE. Aceste precizari au fost facute dupa ce Complexul Energetic Oltenia a acuzat ANRE ca ca mistifica realitatea in privinta exporturilor si importurilor de energie.

in noile reclame HTC, One M9 face poze mai bune decat iPhone 6 [VIDEO]

HTC crede ca One M9 face poze mai bune decat iPhone 6, iar noile reclame au rolul de a ne convinge de acest lucru. Nu mai este un secret pentru nimeni: HTC One M9 a dezamagit,iar toate sursele confirma acest lucru. Tocmai din aceasta cauza, probabil, taiwanezii fac eforturi considerabile pentru a demonstra superioritatea telefonului [] in noile reclame HTC, One M9 face poze mai bune decat iPhone 6 [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ANAF a avut incasari cu peste 4 miliarde lei mai mari decat prevazuse, in primul semestru

ANAF a colectat in primul semestru din acest an cu 4,37 miliarde lei peste programul de incasari prevazut in legea bugetara si cu 7,78 miliarde lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Dovedit stiintific: de ce persoanele singure sunt mai sanatoase decat cele implicate in relatii de cuplu

Din pacate, mai multe studii stiintifice au demonstrat faptul ca persoanele singure, asadar celibatare deopotriva femei si barbati, au o stare de sanatate mai buna decat cele implicate in relatii de cuplu. Iata de.

Prognoza meteo pentru weekend: vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, insa la mare va ploua sambata

Sambata si duminica vremea va incalzi in cea mai mare parte a tarii, fiind anuntate temperaturi ce vor urca pana la 27 de grade, chiar 34 de grade in unele zone. Cei care aleg sa isi petreaca sfarsitul de saptamana la mare vor avea nevoie de umbrele, sambata in Dobrogea fiind asteptate furtuni.

Bestia care a ucis 1.500 de copii. Cel mai mare criminal in serie al umanitatii si metodele dezgustatoare pe care le folosea

Cel mai mare criminal in serie din istoria umanitatii a trait acum 575 de ani in Franta. Se numea Gilles de Rais, era erou de razboi, apropiat al eroinei Ioana DArc, si avea o avere uriasa. A omorat cu bestialitate 1. 500 de copii. Metodele sale i-au ingrozit si pe anchetatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )