Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu: Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in tara. E o decizie nesabuita

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in tara. E o decizie nesabuita

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat duminica proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti, considerand ca aducerea studentilor musulmani in tara reprezinta cel mai mare risc, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Basescu, avertisment DUR: Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in tara

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat duminica proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti, considerand ca aducerea studentilor musulmani in tara reprezinta cel mai mare risc.

Declaratie socanta a fostului presedinte Traian Basescu

Declaratie socanta a fostului presedinte Traian Basescu. Acesta a afirmat ca infiintarea unei mari moschei in Bucuresti ar insemna o poarta pentru teroristi. Nu exista risc mai mare de securitate national.

Traian Basescu: Nu exista partid care sa fie curat. Toate se finanteaza cu bani negri

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat vineri, ca nu exista niciun partid curat, facand referire la finantarea candidatilor din timpul campaniei electorale. Acesta a mai spus, intr-un interviu acordat.

Traian Basescu, despre finantarea campaniilor electorale: Nu exista partid care sa fie curat

Intr-un interviu pentru Gandul Live, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu exista partid care sa fie curat si ca nu candidatii sunt cei care se ocupa de finantarea campaniilor electorale, insa acestia au responsabilitatea morala in acest sens.

Persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice-studiu

Geneticienii de la Universitatea Vermont din Marea Britanie au dezvaluit existenta unei legaturi intre culoarea ochilor si dependenta de alcool si au ajuns la concluzia ca persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice, informeaza slate. fr, citat de Mediafax.

Traian Basescu critica decizia constructiei moscheei musulmane in Bucuresti

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, considera ca decizia privind construirea unei moschei musulmane in Bucuresti ar trebui sa fie analizata de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), arata mai multe surse din presa.

Traian Basescu: Sunt erodat. Voi continua sa fiu partner PMP, dar nu liderul partidului

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live ca va continua sa fie partener al PMP, dar nu vrea sa fie liderul acestui partid, adaugand ca el este un lider erodat. Nu vreau. Am fost lider destul. Sunt un lider erodat. Politica are nevoie de lideri mai noi.

Traian Basescu: Sunt erodat. Voi continua sa fiu partenerul PMP, dar nu liderul partidului

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live ca va continua sa fie partener al PMP, dar nu vrea sa fie liderul acestui partid, adaugand ca el este un lider erodat. Nu vreau. Am fost lider destul. Sunt un lider erodat. Politica are nevoie de lideri mai noi.

Traian Basescu: Vedem un PSD debusolat, un PNL incapabil de opozitie si un Guvern care face, din nou, risipa de bani. As vrea sa cred ca PMP se deosebeste prin responsabilitate, credibilitate si seriozitate (VIDEO)

Fostul presedinte,Traian Basescu, prezent la sedinta PMP care a avut loc la Bascov, a vorbit despre importanta partidului in contextul politicii actuale. Traian Basescu a facut referire si la imprumutul.

Traian Basescu, despre unirea Romaniei cu Republica Moldova: Refacerea integritatii teritoriale e demna de un partid care vrea sa faca ceva, un partid care vrea sa scrie istoria tarii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent la sedina PMP care a avut loc la Bascov unde a vorbit despre reuniunea Romaniei cu Republica Moldova Detalii AICI). Traian Basescu este de parere ca multi dintre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2863 seconds )