Libnet.ro
UNICEF

10:15

Bestia care a ucis 1.500 de copii. Cel mai mare criminal in serie al umanitatii si metodele dezgustatoare pe care le folosea

Adevărul Adevărul,
Bestia care a ucis 1.500 de copii. Cel mai mare criminal in serie al umanitatii si metodele dezgustatoare pe care le folosea

Cel mai mare criminal in serie din istoria umanitatii a trait acum 575 de ani in Franta. Se numea Gilles de Rais, era erou de razboi, apropiat al eroinei Ioana DArc, si avea o avere uriasa. A omorat cu bestialitate 1. 500 de copii. Metodele sale i-au ingrozit si pe anchetatori. continuă pe Adevărul

Cel mai mare fizician il scoate la tabla pe seful Facebook

In cadrul sesiunii de intrebari sustinute de Mark Zuckerberg, sefului Facebook i-a fost adresata o intrebare de catre cea mai stralucita minte din prezent. in cursul zilei de marti, fondatorul Facebook a sustinut una dintre sesiunile sale de intrebari, perioada in care orice persoana si orice pagina a avut ocazia de a interactiona direct cu [] Cel mai mare fizician il scoate la tabla pe seful Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice-studiu

Geneticienii de la Universitatea Vermont din Marea Britanie au dezvaluit existenta unei legaturi intre culoarea ochilor si dependenta de alcool si au ajuns la concluzia ca persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice, informeaza slate. fr, citat de Mediafax.

Ford, cel mai mare investitor privat din judetul Dolj

Cei mai mari investitori privati din judetul Dolj sunt americanii de la Ford care au 2. 500 de salariati, iar investitia in fabrica se ridica la 1 miliard de euro. Desi in 2007, la preluarea Uzinei de automobile.

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud a primt 10 milioane de euro de la Guvern

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost prezent vineri la Bistrita pentru a semna acordul de finantare pentru sprijinirea noii investitii pe care nemtii de la Leoni Wiring Systems o pregatesc in zona industriala a Bistritei. Guvernul Romanie sprijina investitia celor de la Leoni cu nu mai putin de 10 milioane de euro.

Dacia, cel mai mare exportator din Romania, are probleme in Franta si Germania, pietele sale de baza

Constructorul auto Dacia, cel mai mare exportator din Romania, are probleme in Franta si Germania, cele mai mari piete ale sale, unde inmatricularile producatorului de la Mioveni au consemnat scaderi de 7,5%, respectiv 7,6% in primul semestru al acestui an.

Traian Basescu: Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in tara. E o decizie nesabuita

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat duminica proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti, considerand ca aducerea studentilor musulmani in tara reprezinta cel mai mare risc, transmite Mediafax.

Basescu, avertisment DUR: Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in tara

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat duminica proiectul de construire a celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti, considerand ca aducerea studentilor musulmani in tara reprezinta cel mai mare risc.

Secretele Parcului Romanescu din Craiova, cel mai mare din Estul Europei: cine a mancat primele lebede de pe lacul din parc

Parcul Nicolae Romanescu din Craiova are o suprafata de 90 de hectare de teren si este situat in partea de sud a orasului. Este prezent in topul celor mai uimitoare locuri de vizitat din lume si a fost situat de topdreamer. com pe locul patru.

Cum se resimte scaderea TVA si ce produse s-au ieftinit cel mai mult

Reducerea TVA-ului la alimente a insemnat o scadere a preturilor cu 11% si o cresterea vanzarilor cu 17%. Alimentele care s-au ieftinit cel mai mult in urma scaderii TVA-ului la 9 la suta sunt cafeaua, carnea.

Salariile reale din Germania, in cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Salariile reale in Germania au inregistrat, in primul trimestru din 2015, cel mai ridicat ritm de crestere de la publicarea acestor date, in 2008, un nou indiciu al accelerarii redresarii celei mai mari economii europene, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )