Libnet.ro
UNICEF

12:45

Basescu: Doamna Firea spera ca spre dimineata se schimba numaratoarea. Nu, doamna Firea, nu e ca la Geoana

Adevărul Adevărul,
Basescu: Doamna Firea spera ca spre dimineata se schimba numaratoarea. Nu, doamna Firea, nu e ca la Geoana

Traian Basescu l-a felicitat pe Nicusor Dan, care este dat castigatorul mandatului de primar general al Capitalei potrivit datelor partiale prezentate Curs-Avangarde. Fostul presedinte i-a transmis Gabrielei Firea sa nu mai sper ca se schimba foarte mult numaratoare pana dimineata, pentru ca nu e ca la Geoana, ci aici e treaba sigura. continuă pe Adevărul

VIDEO Gabriela Firea, singuratatea infrangerii: Traditional, spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor Orice cifre din aceasta seara nu au cum sa fie cele oficiale

Gabriela Firea sustine ca rezultatele exit-poll-urilor nu inseamna ca avem deja invinsi si invingatori: Traditional, spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor. Ea se declara convinsa ca majoritatea bucurestenilor i-au dat un vot de incredere, iar de maine trebuie sa se reapuce de treaba. Actualul primar al Capitalei a sustinut aceste declaratii in sediul PSD din Baneasa, singura, interventia fiind transmisa pe pagina sa de Facebook, in timp ce liderii partidului s-au aflat la sediul PSD din Kiseleff.

BASESCU: Nu, doamna Firea nu e ca la Geoana. Aici e treaba sigura

Traian Basescu l-a felicitat pe Nicusor Dan, care este dat castigatorul mandatului de primar general al Capitalei potrivit datelor partiale prezentate Curs-Avangarde. Fostul presedinte i-a transmis Gabrielei Firea sa nu mai sper ca se schimba foarte mult numaratoare pana dimineata, pentru ca nu e ca la Geoana, ci aici e treaba sigura. El a mai spus ca spera ca Nicusor Dan va retrage cele 44 de procese intentate Primariei Capitalei inainte de a-si prelua mandatul, conform news. ro.

Victor Ponta: Mie imi pare rau ca n-a castigat doamna Firea. Va fi o babilonie in Bucuresti, Consiliul General va fi extrem de divizat

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, sustine ca regreta ca n-a castigat doamna Firea si este de parere ca Bucurestiul va fi extrem de dviziat in Consiliul General. Mie imi pare rau ca.

Traian Basescu: Ne-am fi dorit mai mult, dar suntem multumiti ca n-am ajuns ca partidele lui Tariceanu sau Ponta il felicit pe Nicusor Dan Doamna Firea, ati pierdut, nu e ca la mine cu Geaona

Traian Basescu sustine o prima declaratie dupa inchiderea urnelor la alegerile locale din 2020, la care a candidat din partea PMP pentru postul de Primar General al Capitalei. Practic, am realizat scorul de.

FIREA: Spre dimineata vom sti exact care este rezultatul real al alegerilor

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca rezultatul real al alegerilor locale va fi cunoscut luni dimineata. Prin urmare, orice cifre se anunta in aceasta seara, rezultate ale unor sondaje sau exit poll-uri nu au cum sa fie pana la urma cele oficiale. Le luam ca atare, dar asta nu inseamna ca avem in aceasta seara deja invinsi si invingatori, spune Firea, conform news. ro.

Gabriela Firea, despre rezultatele exit-poll CURS-Avangarde: Spre dimineata vom sti rezultatul real al alegerilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, actualul primar al municipiului Bucurestiului si candidata Partidului Social Democrat PSD) pentru un nou mandat, a declarat ca rezultatele reale de la alegerile pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )