Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cea mai bine platita actrita in ultimul an VIDEO

ADPM ADPM,
Cea mai bine platita actrita in ultimul an VIDEO

Cea mai bine platita actrita in ultimul an a fost desemnata Sofia Vergara. Vedeta de origine latina a castigat nu mai putin de 28 de milioane de dolari, atat din roluri, cat si din afaceri si contracte de imagine. continuă pe ADPM

Cautari de amploare in cazul afaceristului kuweitian, disparut la Cheia de mai bine de o luna (VIDEO)

Cautarile in cazul omului de afaceri kuweitian disparut la Cheia de mai bine de o luna au fost reluate in aceste zile, intr-o actiune de amploare. Potrivit B1 TV, au fost mobilizati 30 de politisti,.

Concurs inedit in California: 11 artisti se intrec pentru a realiza cea mai impresionanta sculptura in nisip (VIDEO)

Concurs inedit de sculptura, in nisip, in California. Evenimentul, care are loc in fiecare an si care a ajuns la cea de-a patra editie, a reunit participanti din Rusia, Canada, Olanda si, desigur, Statele Unite.

Cea mai puternica bomba nucleara din istorie a fost expusa de catre rusi - VIDEO

Bomba Tarului, cea mai puternica dintre bombele nucleare din istorie, este expusa pentru prima data la Moscova. Bomba cu hidrogen Bomba Tarului are o lungime de 8 metri si cantareste 25 de tone, scrie.

Cea mai eleganta vedeta din lume

Cea mai eleganta vedeta din lume a fost desemnata Reese Witherspoon. Clasamentul a fost intocmit de revista People. Iata cine se mai afla in top.

Cea mai rece dimineata din aceasta toama: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai rece dimineata din Romania a fost inregistrata, de la inceputul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8. 30, a fost -1 grad si bruma la nivelul solului. Temperaturi apropiate de limita.

Cea mai rece dimineata din aceasta toamna: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai rece dimineata din Romania a fost inregistrata, de la inceputul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8. 30, a fost -1 grad si bruma la nivelul solului. Temperaturi apropiate de limita.

O celebra actrita de la Hollywood a fost desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, .

Reese Witherspoon, desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume din anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon 39 de ani) a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, informeaza Reuters.

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

Revista People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon, in varsta de 39 de ani, a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, informeaza.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )