Libnet.ro
UNICEF

05:15

Basescu: Ca presedinte, nu ezitam sa o demit pe Kovesi, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13/2017

Adevărul Adevărul,
Basescu: Ca presedinte, nu ezitam sa o demit pe Kovesi, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13/2017

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, joi, la Romania TV, ca ar fi demis-o, din calitatea de sef al statului, pe Laura Codruta Kovesi daca judecatorii Curtii Constitutionale ar fi constatat ca DNA a incalcat Constitutia, cum s-a intamplat in cazul sesizarii depuse de presedintele Senatului legate de ancheta procurorilor anticoruptie privind modul de adoptare a OUG 13/2017. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Ca presedinte, nu ezitam sa o demit pe Kovesi, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13/2017

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, ca daca ar fi fost presedinte, nu ar fi ezitat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, daca judecatorii CCR ar fi constatat ca DNA a incalcat constitutia in cazul OUG 13.

Ion Cristoiu: Dupa decizia CCR, Codruta Kovesi ar trebui sa-si dea DEMISIA. Vedeti pe cineva indraznind sa-i ceara asta?

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre comunicatul pe care DNA l-a dat publicitatii luni despre Cauza comunicata prin Comunicatul nr.

Ancheta penala pe subiectul emiterii ordonantei 13 continua si dupa decizia CCR. Augustin Lazar: Ministerul Public este sesizat cu fapte penale concrete si cu persoane concrete (VIDEO)

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a oferit cateva declaratii presei cu ocazia prezentei la o sedinta a Consiliului Superior al Magistraturii. Acesta a dezvaluit ca ancheta penala va.

Tariceanu, dupa decizia CCR despre ancheta privind OUG 13: Ce a facut DNA poate fi vazut ca abuz de putere, care este coruptie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ca ancheta DNA privind modul de adoptare a OUG 13/2017 poate fi calificata drept abuz de putere care, la randul sau, este o forma de coruptie, iar Curtea Constitutionala a constatat incalcarea grava a separatiei puterilor in stat in aceasta chestiune.

Deutsche Welle saluta decizia CCR legata de OUG 13: Daca DNA i se permite acum sa ancheteze Guvernul, de aici inainte orice guvern va sta sub aceasta amenintare

Controversa privind decizia CCR de invalidare a anchetei pe care DNA o incepuse impotriva Guvernului pe tema modului in care a fost emisa Ordonanta 13 a ajuns si in presa internationala.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj pentru Laura Codruta Kovesi: DNA a actionat in logica institutiilor opresive din statul comunist. Decizia CCR ar trebui urmata de demisia sefei institutiei de forta

Presedintele Senatului si co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca decizia Curtii Constitutionale privind conflictul dintre Directia Nationala Anticoruptie si Executiv, ar trebui sa fie urmata de demisia procurorului-sef Laura Codruta Kovesi.

Avocatul Gheorghe Piperea, despre decizia CCR: Trebuie sa existe repercusiuni, iar acestea nu pot sa fie decat demisia celor trei sefi de parchete si demisia tuturor celor din CSM care sunt alesi (VIDEO)

Avocatul Gheorghe Piperea a comentat luni, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca este nevoie de aparitia unor repercusiuni dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea lui Calin.

Calin Popescu Tariceanu, reactia dupa hotararea CCR: Am observat o miscare tactica menita sa inlature rusinea care putea sa planeze asupra DNA ca urmare a deciziei Curtii(VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat luni, faptul ca CCR a admis sesizarea sa privind un conflict de natura constitutionala pe ancheta OUG 13. Tariceanu a salutat decizia judecatorilor de.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa hotararea CCR: Am observat o miscare tactica menita sa inlature rusinea care putea sa planeze asupra DNA ca urmare a deciziei Curtii(VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comentat luni, faptul ca CCR a admis sesizarea sa privind un conflict de natura constitutionala pe ancheta OUG 13. Tariceanu a salutat decizia judecatorilor de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )