Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bataie de joc pentru pensionari, dupa ce s-a spus ca se mareste pensia. Cat inseamna, de fapt, majorarea

Playtech Playtech,
Bataie de joc pentru pensionari, dupa ce s-a spus ca se mareste pensia. Cat inseamna, de fapt, majorarea

Este sublima, dar lipseste cu desavarsire. Bataie de joc pentru pensionarii cu speranta ca de la 1 septembrie veniturile lor vor fi marite, atat incat sa se si simta. Cat inseamna, de fapt, majorarea? Marire pensie. Cat inseamna, de fapt, majorarea? Guvernantii au dat sfoara in tara ca de la 1 septembrie pensiile vor fi . continuă pe Playtech

LOVITURA pentru pensionari! Ministrul Muncii a anuntat dezastrul! Afla URGENT ce se intampla cu PENSIA MINIMA

AbrogareaOUG 1142018 va crea o problema cu plata pensiei minime pentru 950. 000 de oameni, a declarat ministrulMuncii, Marius Budai, care a dat asigurari ca se va gasi o solutie legala si corecta.

PENSII 2019. Vesti bune pentru pensionari. Acestia categorie va fi scutita de taxe. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii

Marius Budai a vorbit la Antena 3 despre ajustarile pe care le-a facut la legea pensiilor. Ministrul Muncii sustine ca s-a redus pentru toti pensionarii contributia de 5,5% ce reprezinta CASS. Am zis sa.

Noua lege a pensiilor. Ce urmeaza pentru pensionari

Valoarea punctului de pensie creste cu 15% de la 1 septembrie, respectiv de la 1. 100 de lei la 1. 265 de lei, odata cu intrarea in vigoare a Legii pensiilor. Impactul bugetar pentru aceasta majorare a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )