Libnet.ro
UNICEF

18:00

PENSII 2019. Vesti bune pentru pensionari. Acestia categorie va fi scutita de taxe. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii

Antena3 Antena3,
PENSII 2019. Vesti bune pentru pensionari. Acestia categorie va fi scutita de taxe. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii

Marius Budai a vorbit la Antena 3 despre ajustarile pe care le-a facut la legea pensiilor. Ministrul Muncii sustine ca s-a redus pentru toti pensionarii contributia de 5,5% ce reprezinta CASS. Am zis sa. continuă pe Antena3

PENSII 2019. Bani mai multi pensionari chiar de luni

Plata noilor cuantumuri de pensii majorate va incepe efectiv de luni, a declarat, la Mamaia, ministrul Muncii, Marius Budai. PENSII 2019Suntem cu toate pensiile recalculate. Taloanele sunt.

Vesti bune pentru navetistii care vin cu masina in Bucuresti. Noi parcari, construite aproape de gurile de metrou

Peste 1. 000 de noi locuri de parcare vor avea la dispozitie cei care vin in Capitala din localitatile din sudul Bucurestiului, pentru a isi lasa acolo masinile si a isi continua calatoria cu mijloacele de.

PENSII 2019. Ministrul Muncii, anunt nou despre pensiile romanilor: Pensia minima, majorata la 704 lei

Valoarea punctului de pensie a crescut cu 15% de la 1 septembrie, respectiv de la 1. 100 de lei la 1. 265 de lei, odata cu intrarea in vigoare a Legii pensiilor. Impactul bugetar.

PENSII 2019. Banii pentru pensiile majorate au fost transferati. Anuntul facut de Federatia Pensionarilor

Majorare pensiilor incepand cu 1 septembrie este o certitudine, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai, care a preciat ca au fost facute deja plati catre Posta Romana cu sumele modificate.

Noua lege a pensiilor. Ce urmeaza pentru pensionari

Valoarea punctului de pensie creste cu 15% de la 1 septembrie, respectiv de la 1. 100 de lei la 1. 265 de lei, odata cu intrarea in vigoare a Legii pensiilor. Impactul bugetar pentru aceasta majorare a.

Cat costa o nunta in 2019. Lista cheltuielilor pentru miri

Nunta este un eveniment extrem de important in viata oricarui cuplu. Bugetele variaza in functie de restaurant, terasa sau alte spatii pentru acest eveniment special. in total, tinuta miresei poate fi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )