Libnet.ro
UNICEF

01:05

LOVITURA pentru pensionari! Ministrul Muncii a anuntat dezastrul! Afla URGENT ce se intampla cu PENSIA MINIMA

B1 B1,
LOVITURA pentru pensionari! Ministrul Muncii a anuntat dezastrul! Afla URGENT ce se intampla cu PENSIA MINIMA

AbrogareaOUG 1142018 va crea o problema cu plata pensiei minime pentru 950. 000 de oameni, a declarat ministrulMuncii, Marius Budai, care a dat asigurari ca se va gasi o solutie legala si corecta. continuă pe B1

Ministrul Muncii, Marius Budai: Cinci milioane de pensionari vor avea cu 15% mai mult la pensii incepand de astazi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, pentru Mediafax , ca de la 1 septembrie vor fi majorate cinci milioane de pensii, prin cresterea punctului de pensie la 1. 265 de lei. Procentual, spune Budai, cresterea pe care o vor avea pensionarii pe.

PENSII 2019. Vesti bune pentru pensionari. Acestia categorie va fi scutita de taxe. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii

Marius Budai a vorbit la Antena 3 despre ajustarile pe care le-a facut la legea pensiilor. Ministrul Muncii sustine ca s-a redus pentru toti pensionarii contributia de 5,5% ce reprezinta CASS. Am zis sa.

Ministrul Muncii: Vom incepe eliberarea voucherelor pentru achizitionarea de tehnologie asistiva de catre persoanele cu dizabilitati

In doua-trei saptamani vom incepe eliberarea voucherelor pentru achizitionarea de tehnologie asistiva de catre persoanele cu dizabilitati, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ministrul Muncii,.

Noua Lege a pensiilor si maririle promise. Ce spune Marius Budai, ministrul Muncii, despre cresterea pensiei

Ministrul Muncii a vorbit despre noua Lege a pensiilor, care prevede majorari de la 1 septembrie 2019 si despre maririle de pensii promise de Guvernul Romaniei. Marius Budai a precizat ca planul de majorari va continua si anul viitor. Ministrul Muncii a facut precizari cu privire la noua Lege a pensiilor As putea sa folosesc .

Ministrul Muncii anunta ca se discuta renuntarea la cupoanele de pensie

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca exista, in cadrul institutiei pe care o conduce, o dis.

Anunt de ultima ora despre pensii! Ministrul Muncii: Suntem cu toate pensiile recalculate

Plata noilor cuantumuri de pensii majorate va incepe efectiv de luni, a declarat, la Mamaia, ministrul Muncii, Marius Budai. Suntem cu toate pensiile recalculate. Taloanele sunt tiparite, sunt facute.

CRESC PENSIILE de la 1 SEPTEMBRIE: VEZI daca esti pe LISTA! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL ASTEPTAT de TOTI ROMANII

Marius Budai, ministrul Muncii, a tinut sa precizeze ca punctul de pensie se majoreaza de la 1 septembrie. Mai mult decat atat, planul de majorari va continua si in 2020, spune el.

Bataie de joc pentru pensionari, dupa ce s-a spus ca se mareste pensia. Cat inseamna, de fapt, majorarea

Este sublima, dar lipseste cu desavarsire. Bataie de joc pentru pensionarii cu speranta ca de la 1 septembrie veniturile lor vor fi marite, atat incat sa se si simta. Cat inseamna, de fapt, majorarea? Marire pensie. Cat inseamna, de fapt, majorarea? Guvernantii au dat sfoara in tara ca de la 1 septembrie pensiile vor fi .

Noua lege a pensiilor. Ce urmeaza pentru pensionari

Valoarea punctului de pensie creste cu 15% de la 1 septembrie, respectiv de la 1. 100 de lei la 1. 265 de lei, odata cu intrarea in vigoare a Legii pensiilor. Impactul bugetar pentru aceasta majorare a.

Toti posesorii de PERMIS DE CONDUCERE din Romania SE VOR iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! Asta da LOVITURA pentru SOFERII romani!

Panica pentru mai multi soferiromani, dar si pentru cei care vor sa obtina carnetul de conducere.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2081 seconds )