Libnet.ro
UNICEF

17:15

Bataie la Puterea Dragostei! Motivul banal de la care a pornit totul

Playtech Playtech,
Bataie la Puterea Dragostei! Motivul banal de la care a pornit totul

Nou scandal la Puterea Dragostei! Se pare ca iubirea se tine scai de tipete si urlete in show. Concurentii si-au pierdut cumpatul, iar trei dintre acestia au lasat jignirile si au trecut direct la fapte. Andrea Mantea le-a oferit acestora ceea ce meritau. Bataie la Puterea Dragostei! Spiritele s-au incins de-a binelea la Puterea Dragostei. continuă pe Playtech

Culita Sterp a tras din greu pentru a se impaca cu Carmen de la Salciua! Ce conditie i-a pus artista. Are legatura cu Plusica de la Puterea Dragostei

Culita Sterp si Carmen de la Salciua se pregatesc sa se casatoreascadin nou. Cei doi au sters cu buretele primul esec al mariajului lor, iar acum sunt pas cu pas mai aproape de a se vedea inca o data impreuna in fata altarului. Ceea ce nu a uitat artista a fost relatia dintre Plusica de .

Simona Halep, aspru taxata dupa Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticata: Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost aspru taxata dupa Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Motivul pentru care a fost criticata si i s-a spus sa renunte la a mai fi sefa echipei ei. Simona Halep, aspru criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor Simona Halep a fost eliminata in ultimul meci al sezonului de jucatoarea ceha .

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Motivul pentru care Gheorghe Dinca nu poate fi acuzat pentru omor. Ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza

Au trecut 96 de zile de la apelul 112 al Alexandrei Macesanu, care l-a adus in atentia oamenilor legii pe autorul unor posibile doua crime ingrozitoare, recunoscute de inculpat. 96 de zile de cand anchetatorii tot cauta. Procurorii, cu mainile goale. Dinca nu poate fi acuzat pentru omor. Ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza? .

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu ar fi trebuit sa iasa o zi din inchisoare

Liviu Dragnea nu ar fi avut dreptul la permisie , pentru ca este cercetat si in alte dosare si nu are voie sa ia legatura cu alti inculpati, potrivit unei hotarari de guvern care prevede acest lucru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )