Libnet.ro
UNICEF

11:30

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu ar fi trebuit sa iasa o zi din inchisoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Motivul pentru care Liviu Dragnea nu ar fi trebuit sa iasa o zi din inchisoare

Liviu Dragnea nu ar fi avut dreptul la permisie , pentru ca este cercetat si in alte dosare si nu are voie sa ia legatura cu alti inculpati, potrivit unei hotarari de guvern care prevede acest lucru. continuă pe Wall-Street Ro

Motivul pentru care Cristi Borcea sufera enorm in inchisoare: Nu poate face nimic de acolo!

Cristi Borcea sufera mult din cauza faptului ca este departe de copii sai, mai ales de cele doua fetite gemene care s-au nascut la scurt timp dupa ce el a fost condamnat din nou la inchisoare. Pe langa asta, alt lucru il intristeaza pe afacerist. Chiar fiul sau a dezvaluit despre ce este vorba. Cristi .

Dupa Bianca Andreescu, o alta jucatoare s-a retras din Turneul Campionelor. Motivul pentru care a parasit competitia

Inca o jucatoare s-a retras din Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu si Naomi Osaka s-au accidentat si au parasit competitia din China. Kiki Bertens a acuzat probleme medicale in setul secund al partidei cu Belinda Bencic si nu a mai putut continua meciul. Bianca Andreescu, Naomi Osaka si Kiki Bertens s-au retras din Turneul .

Ce spun judecatorii despre pedeapsa data in cazul lui Radu Mazare. Motivul pentru care fostul edil a fost condamnat la 9 ani de inchisoare. O veritabila organizatie de tip mafiot

Radu Mazare, fostul edil din Constanta, a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare in Dosarul Retrocedarilor, alaturi de alti 31 de inculpati. Ce spun judecatorii despre pedeapsa data? Judecatorii despre pedeapsa data in cazul lui Radu Mazare Radu Mazare a fost condamnat definitiv la noua ani de inchisoare in Dosarul Retrocedarilor, alaturi de .

FOTO. Cum a fost fotografiata Irina Tanase exact in ziua in care Liviu Dragnea a fost eliberat din inchisoare! Oamenii au reactionat imediat!

Liviu Dragnea a fost eliberat din inchisoare, pentru o zi. Fostul lider PSD a iesit din spatele gratiilor pe 31 octombrie, in jurul pranzului si s-a intors la Penitenciarul Rahova pe 1 noiembrie, dupa 24 de ore.

Totul s-a intamplat in mare secret. Liviu Dragnea a iesit din inchisoare

Liviu Dragnea a fost eliberat din inchisoare! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a iesit din spatele gratiilor in secret. Cu toate ca s-a zvonit ca nu i se va acorda permisia de 24 de ore de libertatea, se pare ca sefii Penitenciarului Rahova s-au razgadit. Cum s-a petrecut totul si de ce decizia finala .

Surse Antena 3: Liviu Dragnea a iesit din inchisoare pentru o zi. Fostul lider al PSD este dezamagit de Viorica Dancila

Liviu Dragnea a primit permisie de o zi de la Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a stat acasa 24 de ore, iar vineri dimineata a revenit in puscarie. Surse Antena 3 au declarat ca Dragnea a slabit destul de mu.

Nou termen in procesul in care Liviu Dragnea contesta actuala conducere a PSD

Un nou termen in procesul in care Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, contesta actuala conducere a partidului, stabilita la Congresul din 29 iunie, este programat joi la Curtea de Apel Bucuresti.

Un nou termen este programat in procesul in care Liviu Dragnea contesta actuala conducere a PSD

Un nou termen este programat la Curtea de Apel Bucuresti CAB), joi, in procesul in careLiviu Dragnea, contesta actuala conducere a Partidului Social Democrat PSD), stabilita la Congresul din 29 iunie,.

DigiSport: Ce a spus CTP, dupa partida Simona Halep - Elina Svitolina. Motivul pentru care a pierdut sportiva noastra

Simona Halep a pierdut al doilea meci de la Turneul Campioanelor, 5-7, 3-6 cu Elina Svitolina, dupa o partida de tenis de inalt nivel. Campioana en-titre si-a asigurat calificarea in semifinale dupa al doilea succes la rand. Jucatoarea din Ucraina si-a luat astfel revansa dupa doua infrangeri suferite in 2019 in fata romancei.

Liviu Dragnea, permisie ilegala? Ana Birchall a cerut verificari, dupa ce fostul sef PSD a iesit pentru 24 de ore din inchisoare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, i-a cerut sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) sa verifice de urgenta modul in care Liviu Dragnea a primit permisiunea de a iesi pentru o zi din inchisoare. in urma solicitarii, seful ANP a declansat verificari la Penitenciarul Rahova, in conditiile in care exista suspiciuni de incalcare a legii. Ana Birchall .

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )