Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Cristi Borcea sufera enorm in inchisoare: Nu poate face nimic de acolo!

Cristi Borcea sufera mult din cauza faptului ca este departe de copii sai, mai ales de cele doua fetite gemene care s-au nascut la scurt timp dupa ce el a fost condamnat din nou la inchisoare. Pe langa asta, alt lucru il intristeaza pe afacerist. Chiar fiul sau a dezvaluit despre ce este vorba. Cristi .

Dupa Bianca Andreescu, o alta jucatoare s-a retras din Turneul Campionelor. Motivul pentru care a parasit competitia

Inca o jucatoare s-a retras din Turneul Campioanelor, dupa ce Bianca Andreescu si Naomi Osaka s-au accidentat si au parasit competitia din China. Kiki Bertens a acuzat probleme medicale in setul secund al partidei cu Belinda Bencic si nu a mai putut continua meciul. Bianca Andreescu, Naomi Osaka si Kiki Bertens s-au retras din Turneul .

Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru rezultatele meritorii obtinute de-a lungul timpului. Unde s-ar inscrie gazoductele BRUA si Ungheni-Chisinau (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru dezvoltarea sectorului energetic, atatdin Romania, cat si din regiune, prin proiecte precum gazoductul BRUA si Ungheni-Chisinau, se arata.

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu ar fi trebuit sa iasa o zi din inchisoare

Liviu Dragnea nu ar fi avut dreptul la permisie , pentru ca este cercetat si in alte dosare si nu are voie sa ia legatura cu alti inculpati, potrivit unei hotarari de guvern care prevede acest lucru.

Klaus Iohannis: Romania nu a scapat inca de comunism din cauza PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, realizata de Organizatia Femeilor Liberale si PNL Sibiu, ca motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai mult.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a facut un copil, dupa ce l-a infiat pe Victor

Viorica Dancila a povestit, duminica, la Antena 3, cum l-a infiat pe Victor, unicul sau fiu, si de ce nu a facut, alaturi de sotul sau, un copil. Aveam 26 de ani. Nu ne doream atunci sa infiem un copil,.

Iohannis: Exista un motiv pentru care Romania nu a reusit inca de tot sa scape de comunism si acest motiv se numeste PSD. De asta suntem in razboi politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PNL si restul partidelor din Opozitie sunt in razboi politic cu PSD deoarece PSD este motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat suficient in ultimii 30 de ani si.

Cele mai noi date despre batalia pentru Cotroceni. Klaus Iohannis e favorit la alegerile prezidentiale - SONDAJE

Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru Cotroceni, arata ultimul sondaj IMAS. El e urmat de Mircea Diaconu, Viorica Dancila si abia pe locul 4 se afla Dan Barna. Topul.

31 octombrie, Halloween. Motivul nebanuit pentru care se aprinde o lumanare in dovleac

Romanii au preluat in ultimii ani traditiile americanilor si sarbatoresc Halloweenul pe 31 octombrie. Sculpteaza dovleci si pun lumanari inauntru, se costumeaza in personaje din filmele de groaza si dau petreceri de pomina. Multi dintre ei nu stiu insa motivul pentru care se aprinde o lumanare in dovleac. Motivul pentru care se aprinde o lumanare .

Gestul special pe care l-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp inainte de inmormantarea artistului Mihai Constantinescu. Anunt de ultima ora

Vestea ca Mihai Constantinescu a murit a curpins o tara intreaga, mai ales dupa vestile din ultima vreme care indicau o oarecare imbunatatire. Klaus Iohannis a decis sa faca un gest special pentru a onora numele regretatului artist. Ce va face presedintele Romaniei? Gestul lui Klaus Iohannis, dupa inmormantarea lui Mihai Constantinescu Pentru a-i rasplati .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )