Libnet.ro
UNICEF

05:30

BCE anunta masuri de stimulare pentru a combate impactul economic al epidemiei Covid-19

Hotnews Hotnews,
 BCE anunta masuri de stimulare pentru a combate impactul economic al epidemiei Covid-19

Banca Centrala Europeana BCE) a lansat un pachet de masuri de stimulare pentru a ajuta economia zonei euro sa faca fata socului provocat de epidemia de coronavirus Covid-19), relaxand si mai mult politica sa monetara deja ultrarelaxata, majorand programul de achizitii de active cu inca 120 miliarde de euro si oferind credite de urgenta pentru banci, mentinand in acelasi timp ratele dobanzilor nemodificate, transmit DPA si Financial Times, citate de Agerpres. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS. UEFA suspenda meciurile din Champions League si Europa League FRF anunta masuri similare pentru Liga 1 si Liga 2

Se suspenda competitiile de fotbal din intreaga Europa din cauza coronaviruslui. UEFA a suspendat meciurile din Champions League si Europa League din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru moment nu exista o.

Avertismentul presedintelui Iohannis: Sa nu minimalizam impactul economic al epidemiei Covid-19

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri ca nu trebuie minimalizat impactul economic pe care il poate genera epidemia de Covid-19, facand apel la o evaluare prudenta si responsabila.

CORONAVIRUS. Care va fi impactul economic asupra Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional, la Palatul Victoria

UPDATE: La sedintaGrupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele epidemiei Covid-19 GLI-ECOROM) va participa si.

Impactul economic generat de Covid-19, analizat astazi la Guvern

Prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele epidemiei Covid-19 GLI-ECOROM), va avea loc astazi, incepand cu ora 16. 00, la Palatul Victoria, informeaza Guvernul.

Raed Arafat anunta adoptarea unor masuri noi pentru evitarea raspandirii epidemiei cu coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat marti seara, ca autoritatile pregatesc noi masuri de precautie prin care sa limiteze raspandirea epidemiei de coronavirus, in contextul in care Romania a ajuns sa aiba in prezent 29 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Ce evenimente importante vor avea loc astazi Astfel, astazi, 11 martie .

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic al epidemiei de coronavirus

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis va prezida miercuri, la ora 16:00, prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19 GLI-ECOROM), care va avea loc la Palatul Victoria, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Confruntat cu a doua cea mai grava epidemie de COVID-19 din Europa, guvernul Spaniei anunta masuri de miliarde de euro (VIDEO)

Guvernul spaniol va injecta 3,8 miliarade de euro in sistemul de sanatate si 1,4 miliarde de euro in economie pentru a atenua impactul coronavirusului COVID-19, relateaza publicatia El Pais. Cei 1,4 miliarde de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )