Libnet.ro
UNICEF

09:00

BCR a pierdut 62 milioane de euro in primul semestru dupa curatarea bilantului

România Liberă România Liberă,
BCR a pierdut 62 milioane de euro in primul semestru dupa curatarea bilantului

Bnca Comercila Romana, parte a grupului bancar austriac Erste, a pierdut 62 milioane de euro in primul semestru al acestui an dupa cresterea cu aproape 30% a provizioanelor impusa de nevoia curatarii portofoliului credite de neperformante. continuă pe România Liberă

BCR: Cresterea provizioanelor pentru curatarea bilantului a dus la pierderi de 62 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR) a trecut in al doilea trimestru pe pierdere, inregistrand la sase luni un rezultat negativ de 276 milioane lei 61,9 milioane euro), pe fondul provizionarii in urcare cu 29,5%, la 1,3 miliarde lei 292,6 milioane euro), generata de curatarea portofoliului de neperformante, potrivit raportului cu rezultatele finaciare BCR din primul semestru.

Cea mai mare banca, BCR, a avut in prima jumatate a anului pierderi de aproape 62 milioane de euro

Banca Comerciala Romana a inregistrat pierderi de 276,6 milioane lei 61,9 milioane euro), in primul semestru din 2014, pe fondul unei provizionari sustinute, asociata operatiunii de curatare a bilantului, informeaza, joi, BCR, citata de Agerpres. Banca are o tinta de reducere cu 25% a soldului de credite neperformante, pana la finele anului 2014, iar in luna iulie a fost finalizata vanzarea unui portofoliu de credite neperformante in valoare de un miliard de lei.

Orange Romania, venituri de 450 de milioane de euro in primul semestru si 10,3 milioane clienti

In prima jumatate a acestui an, Orange Romania a inregistrat venituri totale de 448,3 milioane de euro, similar cu aceeasi perioada a anului trecut, dintre care 218,8 milioane de euro au fost obtinute in al doilea trimestru. In primul semestru.

Netopia mobilPay a procesat tranzactii online cu cardul de peste 37 milioane euro

Netopia mobilPay a procesat in primul semestru al anului tranzac and tii online cu cardul in valoare de peste 37 milioane euro, cu 35% mai mari fa and ta de primele and sase luni ale anului trecut, informeaza un comunicat al companiei remis redactiei.

Erste Group a inregistrat pierderi de 929,7 milioane euro

Grupul bancar Erste a inregistrat in primul semestru al acestui an pierderi de 929,7 milioane euro, insa in ciuda acestui aspect reprezentantii grupului informeaza ca indicele de capital si calitatea portofoliului de credite s-au imbunatatit, potrivit raportului cu rezultatele financiare din primul semestru.

Grupul Garanti Romania: profit de 16,9 milioane euro in primele sase luni din 2014

Grupul Garanti Romania a inregistrat in primul semestru din 2014 venituri nete consolidate de 70,2 milioane euro, o crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net consolidat de 16,9 milioane euro.

Provident, imprumuturi de aproape 70 milioane euro in Romania si Bulgaria

Filialele din Romania si Bulgaria ale grupului britanic International Personal Finance IPF), care opereaza sub brandul Provident, au acordat imprumuturi de 68,4 milioane euro 55,9 milioane lire sterline) in prima jumatate a anului, in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada din 2013, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Sefii companiei-mama a Pro TV: In Romania, publicitatea TV a crescut moderat in primul semestru, dar Pro a castigat in special din banii de la cablisti / Doua editii MasterChef saptamanal, in toamna

Piata de publicitate TV din Romania a crescut moderat in primele sase luni din 2014, comparativ cu primul semestru din 2013, dar rezultatele Pro TV s-au imbunatatit considerabil in special datorita banilor atrasi din contractele cu operatorii de cablu, arata CME, compania-mama a Pro TV, in documentele oficiale ce au insotit rezultatele financiare din ianuarie-iunie, anuntate ieri. Detalii despre evolutia pietei romanesti au oferit si sefii CME intr-o teleconferinta cu investitorii, teleconferinta in care au prezentat si pilonii grilei de toamna a Pro TV: MasterChef de doua ori pe saptamana, Vocea Romaniei, Las Fierbinti si un nou format reality.

Volumul vanzarilor de ciment si clincher ale Holcim in Romania a stagnat in primul semestru

Volumul vanzarilor de ciment si clincher ale grupului elvetian Holcim in Romania a stagnat in primul semestru, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce divizia de agregate a consemnat o scadere de 18,9%.

Toyota, lider mondial al vanzarilor in primul semestru, urmata de Volkswagen

Toyota a ramas si in primul semestru din 2014 lider al vanzarilor pe plan mondial impulsionata de afacerile din China, urmata de Volkswagen VW), care a reusit sa urce pe locul doi, depasind General Motors GM), afectat de rechemarile masive la service, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )