Libnet.ro
UNICEF

20:00

Erste Group a inregistrat pierderi de 929,7 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Erste Group a inregistrat pierderi de 929,7 milioane euro

Grupul bancar Erste a inregistrat in primul semestru al acestui an pierderi de 929,7 milioane euro, insa in ciuda acestui aspect reprezentantii grupului informeaza ca indicele de capital si calitatea portofoliului de credite s-au imbunatatit, potrivit raportului cu rezultatele financiare din primul semestru. continuă pe Ziarul Bursa

BCR: Cresterea provizioanelor pentru curatarea bilantului a dus la pierderi de 62 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR) a trecut in al doilea trimestru pe pierdere, inregistrand la sase luni un rezultat negativ de 276 milioane lei 61,9 milioane euro), pe fondul provizionarii in urcare cu 29,5%, la 1,3 miliarde lei 292,6 milioane euro), generata de curatarea portofoliului de neperformante, potrivit raportului cu rezultatele finaciare BCR din primul semestru.

Cea mai mare banca, BCR, a avut in prima jumatate a anului pierderi de aproape 62 milioane de euro

Banca Comerciala Romana a inregistrat pierderi de 276,6 milioane lei 61,9 milioane euro), in primul semestru din 2014, pe fondul unei provizionari sustinute, asociata operatiunii de curatare a bilantului, informeaza, joi, BCR, citata de Agerpres. Banca are o tinta de reducere cu 25% a soldului de credite neperformante, pana la finele anului 2014, iar in luna iulie a fost finalizata vanzarea unui portofoliu de credite neperformante in valoare de un miliard de lei.

Grupul Garanti Romania: profit de 16,9 milioane euro in primele sase luni din 2014

Grupul Garanti Romania a inregistrat in primul semestru din 2014 venituri nete consolidate de 70,2 milioane euro, o crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net consolidat de 16,9 milioane euro.

Peste 10 milioane euro pentru 4 proiecte majore de infrastructura de transport

Comisia Europeana va cofinan and ta, in programul TEN-T, 4 proiecte de infrastructura de transport ce urmeaza a fi puse in practica integral sau par and tial in tara noastra, valoarea maxima a eventualului sprijin acordat fiind de peste 10 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

OTP cumpara Millennium Bank pentru 39 milioane euro

OTP Bank Romania a semnat, ieri, contractul de achizitie al Millennium Bank Romania, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 39 milioane euro.

Provident, imprumuturi de aproape 70 milioane euro in Romania si Bulgaria

Filialele din Romania si Bulgaria ale grupului britanic International Personal Finance IPF), care opereaza sub brandul Provident, au acordat imprumuturi de 68,4 milioane euro 55,9 milioane lire sterline) in prima jumatate a anului, in crestere cu 26% fata de aceeasi perioada din 2013, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Netopia mobilPay a procesat tranzactii online cu cardul de peste 37 milioane euro

Netopia mobilPay a procesat in primul semestru al anului tranzac and tii online cu cardul in valoare de peste 37 milioane euro, cu 35% mai mari fa and ta de primele and sase luni ale anului trecut, informeaza un comunicat al companiei remis redactiei.

Volksbank a vandut un pachet de credite neperformante de 495 milioane euro

Un portofoliu de credite neperformante garantate, in valoare de 495 milioane euro, a fost vandut unui consortiu format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners LLP, H. G Capital International Advisers si APS Holding SE, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

Veniturile Orange in Romania au stagnat la 448,3 milioane de euro in prima jumatate din acest an, iar numarul de clienti a crescut cu 184.000 fata de aceeasi perioada din 2013

Orange Romania a inregistrat in primul semestru din acest an venituri totale de 448,3 milioane de euro, un nivel apropiat cu cel din perioada similara a anului trecut, cand raportase venituri de 449 milioane euro, arata datele publicate marti de grupul France Telecom. La 30 iunie 2014, Orange avea 10. 000 de clienti SIM-uri valabile) in Romania, in crestere cu 184. 000 de clienti fata de aceeasi data din 2013, dar in scadere cu 10. 000 clienti fata de primul trimestru din acest an. In trimestrul al doilea din acest an, traficul de date mobile in retea crescut cu peste 50% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul cresterii numarului de tablete si smartphone-uri vandute, a anuntat compania.

Lichiditate de peste 3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13. 137,98 lei 3. 353,89 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )