Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bear Grylls duce Dincolo de limite cele mai mari fobii ale oamenilor obisnuiti, intr-o noua serie Discovery Channel

Adevărul Adevărul,
Bear Grylls duce Dincolo de limite cele mai mari fobii ale oamenilor obisnuiti, intr-o noua serie Discovery Channel

Discovery Channel lanseaza o noua emisiune cu Bear Grylls 40 de ani) in care expertul in tehnici de supravietuire ajuta oameni obisnuiti sa isi depaseasca fobiile care le-au impovarat viata. Programul de sase episoade are premiera astazi, de la ora 21:00. continuă pe Adevărul

Cele mai mari tepe din Romania: metode folosite de infractori pentru a-i pacali pe romani

Cele mai mari tepe din Romania. Infractorii sunt inventivi, mai ales atunci cand vine vorba de modalitati de a-si umple buzunarele. Adevarul va prezinta o serie de metode la care escrocii au apelat pentru a insela romanii.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Salaj: aventura pe doua roti care te duce prin cele mai spectaculoase locuri din judet

Un traseu de bicicleta care sa treaca prin cateva dintre cele mai reprezentative obiective turistice din judet. Este posibil, in Salaj, daca va alocati doua zile pentru acest lucru.

Salarii mai mari pentru medici si asistente de la 1 iunie. Nicolae Banicioiu: Rezidentul ar trebui sa castige cat mine!

Medicii si asistentele medicale ar putea primi salarii mai mari incepand de la 1 iunie. Acesta a fost anuntul facut duminica de ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV.

Cele mai bune imprimante foto: Cat costa si de unde le cumperi

Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe. http://playtech. ro Am selectat pentru voi cele mai bune imprimante foto disponibile pe piata in acest moment. Cele mai bune imprimante foto sunt disponibile incepand de la preturi cat se poate de accesibile, iar calitatea lor se prezinta la un nivel foarte ridicat. Am facut pentru voi o selectie cu cele mai bune imprimante foto pe care le [] Citeste articolul integral PLAYTECH .

Cele mai frumoase femei din anii 90! Iata cum au imbatranit!

De la Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell si pana la Jennifer Aniston, Demi Moore ori Victoria Beckham, iata cum au imbatranit unele dintre cele mai frumoase femei din anii 90! .

Cele mai invidioase zodii: Scorpionul este ciudosul suprem

Exista persoane care privesc cu jind si gelozie in curtea vecinului, iar astrele par si ele sa aiba o influenta destul de mare asupra acestor comportamente. Care sunt, insa, cele mai invidioase zodii?.

Cele mai frumoase mesaje de Florii

Peste 1,4 milioane de romani isi vor serba, duminica, onomastica, cu ocazia Floriilor. Adevarul va prezinta cele mai frumoase mesaje de Florii, pe care le puteti transmite celor dragi.

Cele mai scumpe ceasuri din lume de vanzare in 2015

In fiecare an sunt scoase la vanzare noi modele de ceasuri de mana, recent si Apple a lansat Apple Watch , insa nimic nu se compara cu un ceas de dama incrustat cu diamante care costa cat un avion de business. Care sunt cele mai scumpe ceasuri de.

FOTO Una dintre cele mai rare pasari de pe glob, care zboara anual 4.000 de km, vine in Romania sa se hraneasca

Una dintre cele mai rare pasari de pe glob, gasca salbatica cu gat rosu branta ruficollis), a poposit si in Baragan in timpul peregrinarilor sale. Specialistii spun ca aceasta zboara anual aproximativ 4. 000 de km. in Baragan prefera zona ostroavelor de la Dunare.

Cele mai bune fotografii realizate cu telefonul [FOTO]

Daca ti-ai spus ca nu poti face fotografii bune decat cu o camera foto foarte buna, avem cele mai bune 20 de imagini care sa te contrazica. Acestea au fost alesein cadrul competitieiSony World Photography Awards. La inceputul anului, World Photography Organisation a anuntat ca lanseaza o competitie dedicata fotografilor care pot surprinde momente inedite [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )