Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bebelus gasit mort in incinta unei firme din Topoloveni. Mama nou-nascutului e angajata a societatii respective

Antena3 Antena3,
Bebelus gasit mort in incinta unei firme din Topoloveni. Mama nou-nascutului e angajata a societatii respective

Un nou-nascut a fost gasit mort, sambata, in incinta unei firme din orasul Topoloveni, din cercetari reiesind ca mama este o angajata a societatii, a anuntat Biroul de presa al Inspectoratului de Politie. continuă pe Antena3

Cioban sfasiat de urs in judetul Mures. Barbatul a fost gasit mort la marginea unei paduri

Un cioban a fost gasit mort, sambata, la marginea unei paduri din judetul Mures. Cel mai probabil, barbatul de 63 de ani a fost sfasiat de un urs, care i-a mancat o mana.

Ultima ora! Baietelul disparut din Pecineaga a fost gasit mort. Ce au descoperit anchetatorii

Baietelul disparut saptamana trecuta din Pecineaga, judetul Constanta, a fost gasit mort, vineri, intr-un bazin. Ce au descoperit anchetatorii? Baiatul disparut din Pecineaga a fost gasit mort Copilul din localitatea Pecineaga, judetul Constanta, cautat de oamenii legii de cateva zile a fost gasit mort, vineri. Baiatul, in varsta de 8 ani, care a disparut sambata .

Descoperire tragica in Constanta: Copilul de 8 ani, disparut in urma cu sase zile, a fost gasit mort vineri dimineata (VIDEO)

Descoperire tragica in Constanta. Copilul de opt ani care a disparut de sase zile a fost gasit mort in aceasta dimineata de catre politisti. Trupul baiatului a fost scos dintr-un bazin de decantare, care fu.

Copilul disparut din Pecineaga, gasit mort. Trupul fusese cautat cu sonarul, dar a fost descoperit de paznici

Iulian Alexandru Bitica, in varsta de 8 ani, baietelul care a disparut sambata, 2 noiembrie, in timp ce se juca in fata casei sale din localitatea Pecineaga, a fost gasit mort in bazinul de dejectii.

Copil disparut din Constanta a fost gasit mort

Copilulde 6 ani disparut in localitatea Pecineaga, judetulConstanta, a fost gasit mort. Stire in curs.

Iulian Bitica, baiatul din Constanta dat disparut, a fost gasit mort

Copilul in varsta de 8 ani care a disparut saptamana trecuta in judetul Constanta a fost gasit mort. Trupul baiatului a fost gasit intr-un bazin, dupa cemilitarii din cadrul ISU Dobrogea au.

Descoperire macabra. Un barbat a fost gasit mort la marginea orasului Tulcea

Politistii fac cercetari in cazul unui barbat gasit mort intr-o cladire dezafectata de la marginea orasului Tulcea, a anuntat joi Inspectoratul de Politie JudeteanTulcea. Purtatorul de cuvant al.

Mai multe firme din Japonia le-au interzis femeilor sa mai poarte ochelari, starnind un intreg scandal

Mai multe firme din Japonia le-au interzis angajatelor sa mai poarte ochelari la munca, noua politica starnind insa un val de critici si ajungand subiect de presa, relateaza BBC News.

Secretarul unei primarii din Bacau, disparut de 5 zile. Cum a fost vazut ultima data

Barbatul a disparut la inceputul acestei luni, iar apropiatii sai il cauta cu disperare. Toti cei care l-au vazut sau care il intalnesc pe secretarul primariei din judetul Bacau sunt rugati sa sune la numarul de urgenta 112 si sa raporteze acest lucru. Barbatul care a disparut fara urma se numeste Petre Hoborici, iar familia .

Femeie cercetata dupa ce ar fi nascut la serviciu si ar fi abandonat bebelusul. Unde a fost gasit cadavrul copilasului

Politistii din Arges au fost sesizati, sambata, ca a fost gasit cadavrul unui nou-nascut in incinta unei societati din Topoloveni. Oamenii legii au stabilit ca o angajata a firmei a nascut la serviciu si a ascuns bebelusul, femeia fiind acum cercetata de oamenii legii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )