Libnet.ro
UNICEF

12:30

BEC anuleaza alegerile pentru functia de primar al orasului Moldova Noua. Cand este programat un nou tur

B1 B1,
BEC anuleaza alegerile pentru functia de primar al orasului Moldova Noua. Cand este programat un nou tur

Biroul Electoral Central BEC) a dispus anularea alegerilor pentru functia de primar al orasului Moldova Noua din judetul Caras Severin si reluarea scrutinului, dupa ce a constatat nulitatea candidaturii. continuă pe B1

Prima decizie din Romania de anulare a scrutinului de duminica: Biroul Electoral anuleaza alegerile pentru functia de primar la Moldova Noua

Biroul Electoral Central BEC) a decis anularea alegerilor pentru functia de primar al orasului Moldova Noua din judetul Caras Severin si reluarea scrutinului, dupa ce a constatat nulitatea candidaturii lui Adrian Constantin Torma PSD), votat de 48,42% dintre cei care s-au prezentat la urne. BEC a constatat ca Biroul Electoral de circumscriptie Moldova Noua a admis candidatura lui Adrian Torma din partea PSD-Pro Romania desi anterior Tribunalul Caras Severin ii respinsese candidatura, intrucat documentul nu era semnat de liderii locali ai PSD si Pro Romania, conform legii.

Cinci femei au castigat alegerile pentru functia de primar in judetul Botosani

In Botosani, cinci femei au reusit sa iasa invingatoare in cursa pentru alegerile locale din 2020, potrivit datelor centralizate de Autoritatea Electorala Permanenta. in cinci localitati din judet,.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

Cristian Popescu Piedone Patridul Puterii Umaniste) a castigat alegerile pentru functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Contracandidatul sau, Cristian Bacanu PNL-USRPLUS) si-a recunoscut infrangerea,.

ALEGERI LOCALE 2020 Un candidat UDMR a obtinut 100% din voturi pentru functia de primar

Brem Laszlo, candidatul UDMR pentru functia de primar al comunei Foieni din judetul Satu Mare, a obtinut 100% din voturile exprimate, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie, potrivit rezultatelor finale ale Autoritatii Electorale Permanente.

Primul oras in care alegerile se vor repeta. De ce a fost anulata candidatura primarului ales

Biroul Electoral Central a hotarat anularea alegerilor pentru functia de primar al orasului Moldova Noua, reluarea acestora in 11 octombrie si anularea candidaturii lui Adrian Torma la acest nou scrutin.

Cine este tanarul anonim, candidat pentru functia de primar al unui oras, care a obtinut mai multe voturi decat cei sapte contracandidati ai sai la un loc

Alegerile locale de duminica, 27 septembrie, au fost marcate de o prezenta scazuta la vot, in judetul Suceava. Cei mai multi dintre primarii in functie au reusit sa obtina noi mandate. Votul a produs insa si suprize in unele localitati din judet. Tanarul Ezekiel Beltic l-a invins categoric pe primarul orasului Salcea, Ilie Lungu, care avea patru mandate consecutive.

Omul de afaceri Mohammad Murad, candidat independent, a cerut BEC anularea alegerilor pentru Primaria Mangalia

Candidatul independent la Primaria Mangalia, Mohammad Murad, a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor pentru functia de primar, considerand ca, in urma unui incident din ziua alegerilor locale, in care el nu a fost implicat, dar legat de care s-a afirmat in spatiul public ca el ar fi oferit mita alegatorilor sau ca ar fi fost retinut, a influentat alegatorii si i-a impiedicat pe acestia sa-l voteze. Murad se situa ieri pe locul al doilea in cursa pentru Primaria Mangalia, dupa numararea a 81% din voturi, conform rezultatelor provizorii transmise BEC, relateaza news. ro.

Claudiu Bleont a pierdut alegerile pentru Primaria Belis: Castigator a fost declarat actualul primar, condamnat recent pentru coruptie

Actorul Claudiu Bleont a pierdut alegerile pentru primaria comunei clujene Belis. Candidat din partea PNL pentru functia de primar, Bleont a fost votat de 154 de alegatori dintre cei peste 1. 100 de cetateni cu dr.

Catalin Flutur ar putea contesta in instanta alegerile pentru Primaria Botosani. Primarul in exercitiu ar fi pierdut scrutinul la o diferenta de 17 voturi

Catalin Flutur, primarul in exercitiu din Botosani, a anuntat ca ar putea contesta in instanta rezultatul scrutinului pentru functia de primar al municipiului. Mesajul sau de marti vine in contextul in.

De ce a pierdut Gabriela Firea, de fapt, alegerile pentru Primaria Capitalei. Explicatia categorica

Gabriela Firea a facut primele declaratii dupa ce a pierdut alegerile pentru Primaria Capitalei. Motivul pentru care a fost invinsa de Nicusor Dan l-a explicat chiar ea! Gabriela Firea a explicat de ce a pierdut alegerile Ziua de duminica, 27 septembrie, a fost una cu mari emotii pentru candidatii la Primaria Generala a Capitalei. Daca .

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )