Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nicusor Dan sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta companiile municipale infiintate de Gabriela Firea. Care sunt exceptiile

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta companiile municipale infiintate de Gabriela Firea. Care sunt exceptiile

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta cele mai multe din cele 23 de companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea. Exceptie vor face societatile care gestioneaza termoficarea si iluminatul public. continuă pe Hotnews

NICUSOR DAN: Cea mai mare parte a companiilor municipale vor fi desfiintate

And Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, declara intr-un interviu la RFI ca, daca ajunge primar, va desfiinta cele mai multe companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea.

Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan. Reactia acida a Primarului Capitalei

Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Nicusor Dan, unul dintre adversarii sai in lupta pentru functia de Primar General al Capitalei, considerand ca Bucurestiul nu va avea decat de pierdut daca drepta unita va fi cea care va castiga alegerile. Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan Potrivit Gandul. ro, Gabriela Firea a .

Nicusor Dan si-a depus candidatura la functia de primar general

Nicusor Dan, sustinut de Alianta USR PLUS si PNL, si-a depus dosarul de candidatura pentru functia d.

Moment inedit: Nicusor Dan, provocat sa prezinte rezolvarea problemei cu care a castigat Olimpiada Internationala de Matematica in 1988, in direct pe B1 TV. Cum s-a descurcat (VIDEO)

Moment inedit in studioul B1 TV, unde Nicusor Dan, independentul propus de PNL si USR-PLUS pentru postul de primar generalal Capitalei, a prezentat rezolvarea problemei cu care a castigat Olimpiada.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

Andrei Plesu il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Ce calitati ar trebui sa aiba viitorul edil al Bucurestiului

Filosoful Andrei Plesu a anuntat ca, la fel ca in 2012 si 2016, il va sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Plesu a republicat un text mai vechi al sau, adaptat la contextul alegerilor din 27 septembrie.

Gabriela Firea il spulbera pe Nicusor Dan: Spune ca pensionarii sunt pomanagii. Cred ca parintii si bunicii nostri nu trebuie umiliti!

Gabriela Firea vine cu acuzatii grave la adresa candidatului sustinut de PNL si USR pentru alegerile locale din Bucuresti Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei sustine ca Dan spune despre pensionari ca sunt pomanagii si totodata creaza probleme investitorilor si dezvoltatorilor din Bucuresti, dandu-i pe acestia in judecata.

NICUSOR DAN: Ma intreb cum vine Firea sa ceara un nou mandat cand a dus Capitala in faliment

Nicusor Dan a lansat un atac la Gabriela Firea, contracandidata sa la Primaria Bucurestiului, acuzand-o din nou ca a bagat orasul in faliment si nu si-a onorat nicio promisiune. Candidatul dreptei a fost sustinut de liderii PNL si USR-PLUS, Ludovic Orban si Dan Barna, conform Hotnews.

Ion Cristoiu, teorie-bomba: Ce a imprumutat Nicusor Dan de la Klaus Iohannis

Ion Cristoiu afirma ca strategia pentru castigarea scaunului Primariei Capitalei nu vizeaza o confruntare reala intre Nicusor Dan si Gabriela Firea. Potrivit jurnalistului, candidatul dreptei va marsa pe alungarea PSD din Bucuresti, o batalie in care Nicusor Dan va fi pe post de decor, dupa modelul Iohannis, folosit in 2014.

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Este campania bucurestenilor care vor ca administratia sa lucreze pentru ei

Nicusor Dan, candidatul unic al principalelor partide de dreapta din Romania, PNL si USR PLUS, si-a depus dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central, la finalul unei perioade intense de strangere de semnaturi. La eveniment au participat liderii partidelor care il sustin, Ludovic Orban, PNL, si Dan Barna, USR PLUS, si cei sase candidati ai aliantei de dreapta la primariile de sector.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )