Libnet.ro
UNICEF

05:45

Benefit Seven estimeaza o cifra de afaceri de peste 7 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Benefit Seven estimeaza o cifra de afaceri de peste 7 milioane euro

Interesul pentru activitati fizice este tot mai crescut, atat din partea companiilor, cat si din partea angajatilor. Astfel ca din ce in ce mai multe companii din tara noastra ofera abonamente la sport printre beneficiile extrasalariale, 40% dintre acestea acoperind integral costul serviciului acordat salariatilor, potrivit datelor interne Benefit Seven 7card). continuă pe Ziarul Bursa

La Liga a stabilit un nou record n mercato, cu 884 milioane euro investiti n jucatori

La Liga, campionatul de fotbal din Spania, a stabilit un record istoric in transferuri pentru mercato de vara, cu 884 milioane euro investiti in jucatori, cu 59% mai mult decat in mercato precedent, conform unui raport al Football Transfer Review, citat de EFE, transmite Agerpres.

Macro Mall, cumparat cu 4 milioane euro de grecii de la Jumbo

Hipermarketul de jucarii Jumbo, care a intrat pe piata romaneasca in urma cu cinci ani, a cumparat primul mall al Brasovului - Macro Mall - pentru patru milioane de euro.

De joi se depun proiectele big data si open data de aproape 24 milioane Euro

Autoritatile publice vor putea depune incepand de joi proiecte de big data si open data, pentru fonduri nerambursabile in valoare totala de aproape 24 de milioane de euro prin Poliica de coeziune a UE. Finantarea reprezinta o oportunitate pentru firmele private de IT si comunicatii, care pot obtine contracte de achizitii publice in aceste proiecte.

ING, obligata sa plateasca 775 milioane euro intr-un caz de spalare a banilor

Procurorii olandezi au anuntat ca au ajuns la un acord cu ING Groep NV pentru solutionarea unui caz de spalare de bani, grupul financiar olandez acceptand sa plateasca suma de 775 de milioane de euro 900 de milioane de dolari), potrivit Reuters.

Rezervele valutare ale BNR, in scadere cu 310 milioane euro

Rezervele valutare constituite la Banca Nationala a Romaniei BNR) totalizau 31,06 miliarde euro, la finalul lunii august, in scadere de la 31,37 miliarde euro - valoarea aces-tora la 31 iulie 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )