Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nita spera sa finalizeze, anul viitor, negocierile pentru Tarnita si Unitatile 3 si 4

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nita spera sa finalizeze, anul viitor, negocierile pentru Tarnita si Unitatile 3 si 4

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, spera ca anul viitor sa finalizeze negocierile pentru atragerea de parteneri privati in constructia hidrocentralei Tarnita circa un miliard de euro) si a Unitatilor 3 si 4 de la Cernavoda 6,5 miliarde de euro). continuă pe Ziarul Bursa

Nita: Sper ca anul viitor vom finaliza negocierile pentru Tarnita si reactoarele nucleare 3 si 4

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a declarat, miercuri, ca spera ca anul viitor vor fi finalizate negocierile pentru atragerea de parteneri pentru constructia hidrocentralei Tarnita si a reactoarelor nucleare 3 si 4, investitii cu o.

Autoritatile locale au de castigat de pe urma intelegerii cu FMI. Plafonul de imprumuturi pentru achitarea datoriilor primariilor va creste de anul viitor

Printre cei care au de castigat de pe urma intelegerii Guvernului cu FMI sunt autoritatile locale. Astfel, plafonul de imprumuturi din Trezorerie pentru achitarea datoriilor primariilor va creste de anul viitor.

BERD vrea sa investeasca, anul viitor, in tara noastra pana la 600 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa investeasca anul viitor in tara noastra pana la 600 milioane euro, nivel probabil similar celui din acest an si din 2012, vizand in principal industria energiei si sectorul bancar, relateaza Bloomberg.

VIDEO Peter Gabriel concerteaza prima data in Romania anul viitor

Celebrul artist britanic Peter Gabriel va concerta pentru prima data in Romania anul viitor, anunta organizatorii concertului, Emagic. Spectacolul va avea loc pe 8 mai, in pavilionul central al complexului Romexpo.

Companiile de stat nu vor putea majora anul viitor numarul prognozat de personal

Companiile de stat nu vor putea majora nici anul viitor numarul prognozat de personal comparativ cu cel din acest an decat cu aprobarea speciala a Guvernului sau a autoritatilor locale, se arata in proiectul bugetului de stat publicat de Ministerul Finantelor.

Grecia va lansa anul viitor o retea nationala de internet WI-FI gratuit

Primul ministru al Greciei, Antonio Samaras, a anuntat ca planuieste sa lanseze o retea de internet WI-FI gratuit, care sa acopere tara in totalitate incepand chiar de anul viitor, transmite GreekReporter.

Simona Halep: Sper sa pot sa joc si anul viitor asa cum am evoluat in 2013

Simona Halep a castigat Turneul Campionelor de la Sofia, in finala sportiva din Romania trecand de Samantha Stosur. Sunt foarte fericita, imi doream sa castig mult acest turneu. Sper ca voi putea juca anul viitor cum am facut-o in acest an si sa am prestatii bune in Australia, a precizat Simona.

Ponta confirma ca angajarile vor fi iNGHETATE din nou, anul viitor. Salariile profesorilor si rezidentilor cresc cu minim 10%

Premierul Victor Ponta a confirmat, joi, in exclusivitate pentru Antena 3, ca angajarile vor fi inghetate din nou, iar salariile pentru profesori si rezidenti vor creste cu un procent format din doua.

Nita: Companiile energetice vor folosi profitul pentru investitii

Statul nu va cere la infinit companiilor pe care le controleaza sa directioneze la buget 85% din profit, pentru ca aceste unitati au nevoie de investitii, a declarat, ieri, ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita.

Vesti proaste pentru romani. Anul viitor aduce scumpiri in lant

2014 se anunta un an greu pentru romani. Guvernul va introduce noi taxe, ceea ce insemna si scumpiri in lant. Fiecare roman va plati mai mult pentru benzina, curent, gaze si alimente. Singurii care vor primi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )