Libnet.ro
UNICEF

18:00

BET-FI, cea mai mare crestere dintre principalii indici ai BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BET-FI, cea mai mare crestere dintre principalii indici ai BVB

Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP) s-a apreciat cu 0,62%, in perioada 11-18 mai, raportat la moneda euro, devansand cresterile celorlati indici importanti ai Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Alro, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) s-au apreciat cu 16,85%, in perioada 10-17 mai 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

Cea mai mare problema a agriculturii este aceea de a da drumul la sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat ieri, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii.

Ministrul Agriculturii: Cea mai mare problema este de a porni sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat sambata, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii, relateaza Agerpres.

Credea ca foloseste o metoda sigura de a inlatura capusa de sub piele. A facut cea mai mare greseala! - VIDEO

Un clip a devenit viral pe Facebook dupa ce o femeie s-a filmat indepartand o capusa de pe corp folosind doar o picatura de ulei de menta. Clipul a adunat peste 27 de milioane de vizualizari. Se stie deja ca.

Subiectele zilei:Cum s-a negociat terenul din Bulevardul Expozitiei pe care va fi edificata cea mai mare moschee din Europa crestina;Muftiul Cultului Musulman din Romania, despre proiectului moscheii din Bucuresti: Este prea grandios pentru pretentiile n

Bani pentru functii: Cum a ajuns fiul unui om de afaceri din Targoviste secretar de stat in subordinea ministrului delegat pentru Fonduri Europene, dupa ce Rovana Plumb a luat imprumut de la afacerist 63. 000 lei. In. Deconspirari tarzii. Dupa experienta atator decenii am putea spune ca, in ciuda legii si a unei institutii anume create, deconspirarea fostilor colaboratori ai.

Cum s-a negociat terenul din Bulevardul Expozitiei pe care va fi edificata cea mai mare moschee din Europa crestina

Negocierile pentru ridicarea Marii Moschei de la Bucuresti, finantata de Turcia, au fost incepute de Adrian Nastase in 2004, fiind continuate de Traian Basescu si Victor Ponta. Ultimul este cel care, in 2015, prin Hotarare de Guvern, a alocat terenul pentru viitorul lacas de cult.

Cea mai mare greseala pe care o fac toti romanii atunci cand prajesc cartofi

Alimentele bogate in amidon preparate la temperaturi foarte inalte pentru o perioada lunga de timp, precum cartofii prajiti intens, pot creste riscul de cancer in cazul persoanelor care le.

Romania va organiza cel mai mare exercitiu NATO din acest an: 4000 de soldati romani si straini vor lua parte la manifestatie

Romania va face parte dintre cele trei state aliate care vor gazdui cel mai mare exercitiu multinational al NATO din acest an. Exercitiul va fi foarte complex, 4. 000 de militari romani si din tari.

Donald Trump a primit cea mai inalta distinctie civila acordata de Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, aflat in vizita la Riad, a primit sambata cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Arabia Saudita - medalia Abdul Aziz - pentru eforturile sale de a consolida relatiile bilaterale si de a raspandi pacea si stabilitatea in intreaga lume, a anuntat curtea regala saudita, citata de agentia Belga.

Moneda americana sufera cea mai neagra saptamana din ultimul an ca urmare a instabilitatii politice

Dolarul american a suferit cea mai neagra saptamana din ultimul an, pierzand tot ce a castigat din noiembrie, anul trecut, odata cu castigarea alegerilor de catre Donald Trump, in contextul in care scandalurile politice ale administratiei Trump nelinistesc investitorii cu privire la capacitatea republicanilor de a aproba masuri de stimulare a economiei, relateaza publicatie Fianacial Times.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )