Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bianca Dragusanu iese la atac! Ce a putut sa spuna acum despre Victor Slav si Anda Adam

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu iese la atac! Ce a putut sa spuna acum despre Victor Slav si Anda Adam

Bianca Dragusanu stie cum sa nasca in jurul sau controverse, chiar daca unele sunt invaluite in dubiu, cum ar fi cele despre despartirile, numite definitive, de Alex Bodi. De aceasta data, insa, actualul partener nu a facut subiectul discutiei, ci fostul sot, Victor Slav, alaturi de fosta lui partenera, Anda Adam. Bianca Dragusanu, provocata sa . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu rupe tacerea! De ce a sarit in bratele milionarului turc, de fapt, dupa despartirea de Alex Bodi

Bianca Dragusanu a vorbit pentru prima data despre escapada imediata dupa finele relatiei cu Bodi. De ce blondina a sarit imediat in bratele milionarului turc? Ce s-a intamplat in acea perioada cu fosta prezentatoare de televiziune? Bianca Dragusanu, despre idila cu milionarul turc Oamenii care o stiu pe Bianca Dragusanu deja nu se mai asteapta .

Bianca Dragusanu, atac la Lili Sandu dupa ce a nascut. Rusine! Ce a putut sa ii spuna

Bianca Dragusanu se introduce intr-un posibil scandal din showbiz. Actuala partenera a lui Alex Bodi o ataca la Lili Sandu la scurt timp dupa ce a nascut. Ce a putut sa spuna fosta asistenta de televiziune despre proaspata mamica? Bianca Dragusanu, in scandal cu Lili Sandu Fosta prezentatoare de televiziune a facut-o cu ou si .

Bianca Dragusanu, replica acida pentru Adelina Pestritu? Terminati cu vrajelile astea

Macel Pavel, Adriana Trandafir, Andreea Esca, Adelina Pestritu si Irina Loghin sunt doar cateva dintre vedetele din Romania care au fost diagnosticate pozitiv cu virusul covid-19. Coronavirus a facut victime si la Hollywood; Tom Hanks a fost primul care a anuntat ca el si sotia lui, Rita Wilson, au fost testati pozitiv cu SARS-CoV-2.

Horoscopul mamelor. Tot ce nu stiai pana acum despre personalitatea lor, in functie de zodie

Ce zodii sunt cele mai rabdatoare mame? Dar vulcanice? Le lipseste unora complet instinctul de protejare a propriului copil? Astrologii au creat profilul matern al fiecarui semn zodiacal. Cum arata si ce putem invata despre femeile din viata noastra, puteti afla citind horoscopul mamelor! Horoscopul mamelor. Cum se descurca fiecare zodie in preajma copiilor Exista .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )