Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bianca Dragusanu, marturisire emotionanta: Mi-a fost greu. Sunt om. Am suferit si am plans

Antena3 Antena3,
Bianca Dragusanu, marturisire emotionanta: Mi-a fost greu. Sunt om. Am suferit si am plans

Dezvaluire incredibila facuta de Bianca Dragusanu. Vorbind cu o admiratoare, vedeta a marturisit ca a suferit mult. Aseara, cand sa adorm, primesc un mesaj de la o fana, pe Instagram. Era o tipa care. continuă pe Antena3

Primele declaratii ale lui Tristan Tate, dupa despartirea de Bianca Dragusanu, scot la iveala tot! De ce l-a parasit, de fapt, pe Victor Slav

Tristan Tate face primele declaratii, dupa ce a fost facuta oficiala despartirea dintre el si Bianca Dragusanu! in timp ce explica faptul ca nimeni n-ar trebui sa fie surprins de acest deznodamant,.

Ultimele imagini cu Bianca Dragusanu si Tristan Tate impreuna! Milionarul era tinut sub papuc de blonda

Nu mai incape nicio indoiala! Disperat sa nu o piarda pe Bianca Dragusanu, Tristan Tate accepta orice din partea superbei blondine. Milionarul a fost de acord chiar sa fie tinut sub papuc de celebra sa.

BIANCA DRAGUSANU a rabufnit in DIRECT! Noi detalii despre RAZBOIUL cu VICTOR SLAV: Nu imi pasa de existenta lui

Bianca Dragusanu a rabufnit in direct in emisiunea Te vreau langa mine! Ea a spus ca isi traieste viata asa cum vrea, fara sa tina cont de gura lumii. Cand va spun ca am vorbit cu o prietena, eu chiar am vorbit cu o.

DRAMA momentului in lumea MONDENA! Din pacate e adevarat! BIANCA DRAGUSANU a cedat: Ramas bun...

Noi indicii despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate au aparut in spatiul public. Diva a primit unfollow atat pe Instagram, cat si pe Facebook de la barbatul care l-a inlocuit pe Victor.

Interviul momentului! Milionarul Tristan Tate vorbeste despre despartirea de Bianca Dragusanu

Ieri a picat bomba in showbiz potrivit careia Bianca Dragusanu si Tristan Tate s-au despartit, iar acest lucru a creat mare valva! Dupa o luna de dragoste cu nabadai, cei doi si-au spus adio si au.

Premierul Viorica Dancila, despre plangerea penala a lui Orban: A fost greu de acceptat. Sunt nevinovata

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, referitor la plangerea penala facuta de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru inalta tradare, ca i-a fost greu sa inteleaga o astfel de actiune. A fost greu.

Viorica Dancila, despre plngerea lui Ludovic Orban: A fost greu sa accept. Sunt nevinovata / Despre cererile repetate ale lui Iohannis de a-si da demisia: Un gest politic

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara la Antena 3, referitor la plangerea penala facuta de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru inalta tradare, ca i-a fost greu sa accepte si sa inteleaga o astfel de actiune, precizand ca este nevinovata.

A iesit la ATAC! Tristan Tate, dupa ce a aflat ca Bianca s-a VAZUT cu Victor: NU sunt PROST!

Tristan Tate a aflat ca Bianca Dragusanu s-a vazut cu Victor Slav. Nu a fost deloc gelos, ba chiar a vazut cat se poate de fireasca aceasta discutie intre parintii unei fete. Oamenii au gandire foarte.

Cristi Brancu arunca BOMBA despre Bianca Dragusanu: in viata blondei exista un alt MISTERIOS si potent domn...

Cristi Brancu face dezvaluiri bomba despre despartirea dintre Bianca si Tristan, pe canalul sau de YouTube. Prezentatorul Agentia VIP spune ca motivul despartirii celor doi este plecare lui Tristan,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )