Libnet.ro
UNICEF

05:15

BIAS 2019. Pregatiri pentru mega-showul aviatic al anului din 24 august

Antena3 Antena3,
BIAS 2019. Pregatiri pentru mega-showul aviatic al anului din 24 august

Cea de-a XI-a editie BIAS - Bucharest International Air Show General Aviation Exhibition) BIAS 2019 - este extrem de asteptata de romani si va avea loc pe 24 august 2019, pe aeroportul. continuă pe Antena3

Pregatiri pentru Ziua Marinei. Marinarii militari anunta ca va avea loc cel mai mare exercitiu naval de pana acum

Incep pregatirile pentru Ziua Marinei. Statul major al Fortelor Navale pune la punct zilele acestea cel mai mare spectacol naval al anului. Pe 15 august marinarii isi serbeaza ziua, asigurand un show de zile.

Anuntul Digi pentru toti clientii: orasele din Romania in care o sa ai 5G

Digi a promis 5G pentru 2019 si deja are cateva orase pe lista. Totodata, in oferta sa sunt si telefoane compatibile cu noul standard, ca sa ai pe ce sa descoperi cea mai mare viteza a.

DATE IEA PENTRU PRIMELE SASE LUNI DIN 2019: Cererea globala de petrol, in cel mai lent ritm de crestere de dupa 2008

Cererea globala de petrol a inregis-trat, in primul semestru din acest an, cel mai lent ritm de crestere incepand de la criza financiara din 2008, pe fondul sporirii semnelor de scadere a activitatii economice pe plan global si al escaladarii tensiunilor comerciale dintre SUA si China, se arata intr-un raport publicat, vineri, de Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti (VIDEO)

Traficul va fi deviat miercuri in zona Arenei Nationale, pentru concertul Metallica. Politistii le recomanda conducatorilor auto sa evite zona din cauza fluxului mare de fani care vor participa la.

Probleme mari pentru DACIA! Noile reguli din UE privind poluarea afecteaza grav producatorul auto

Reglementarile tot mai stricte la nivelul UE privind poluarea loveste puternic compania Dacia, brandul low cost al Renault. Daca pana acum Dacia a fost o pozveste de succes pentru constructorul francez,.

Pregatiri pentru cel mai mare show aviatic. Asii aviatiei civile si militare vor face acrobatii uluitoare

Saptamana viitoare incepe a 11-a editie a Bucharest International Air Show. Asa cum ne-am obisnuit an de an, va fi un spectacol de forta aeriana, in care asii aviatiei civile si militare vor incanta.

Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, miercuri, se vor institui mai multe restrictii de circulatie .

Premiera in spatiu: Un astronaut va mixa muzica Live de pe Statia Spatiala Internationala pentru o petrecere de pe un vas de croaziera din Ibiza

Astronautul italian Luca Parmitano se va transforma marti in DJ-ului spatiului, acesta urmand sa mixeze muzica de pe Statia Spatiala Internationala. Mixajul va fi transmis LIVE in cadrul unei petreceri cu muzica electronica de pe un vaz de croaziera din Ibiza, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )