Libnet.ro
UNICEF

11:00

Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de. continuă pe Wall-Street Ro

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: Exista 21 181 de locuri de munca vacante in Romania. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti, iar cele mai putine in Mehedinti

21 181 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, informeaza ANOFM. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti 2 832), Cluj 2 712), Arad 1507), Prahova 929), Dolj 913) Arges 841) si Iasi.

Brazilia, tara cu cele mai multe nasteri prin cezariana, noi reguli pentru medici

Brazilia, tara cu cele mai multe nasteri prin cezariana, vrea sa faca unele schimbari, astfel incat viitoarele mame sa fie informate cu privire la nasterea prin cezariana. Medicii sunt obligati, potrivit.

Barbatii si femeile viseaza urat diferit. Care sunt temele celor doua sexe si de ce copiii au cele mai multe cosmaruri

Cosmarurile pot aparea din diferite motive, iar daca ele se repeta frecvent este recomandat sa va adresati unui specialist. Studiile arata ca acestea sunt mai des intalnite in randul copiilor, dar si ca temele care apar in cosmaruri sunt diferite la femei si barbati.

Turcia: 21 de persoane, cele mai multe dintre ele suspectate de apartenenta la Statul Islamic, au fost arestate

21 de persoane, majoritatea suspectate de apartenenta la organizatia jihadista Statul Islamic, au fost arestate in Turcia, in urma unor raiduri intreprinse vineri pe teritoriul tarii, informeaza Reuters. Trei.

Rezultate Bacalaureat 2015 Bistrita-Nasaud. Analiza- care sunt cele mai bune si cele mai slabe licee din judet

Singura medie de 10 de la examenul de Bacalaureat din acest an a venit cu o surpriza. Elevul de 10 nu provine de la colegiile nationale Liviu Rebreanu din Bistrita sau George Cosbuc din Nasaud, ci de la INFOEL. Cu toate acestea, Colegiul National Liviu Rebreanu ramane cel mai performant liceu, cu rata cea mai mare de promovabilitate si cele mai multe note in top 20.

Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top

Piata clonelor de telefoane nu pare sa se pondereze prea curand, iar un nou clasament ne arata smartphone-urile care au generat cele mai multe copii. Daca ati fost vreodata tentati sa va achizitionati un smartphone la mana a doua este foarte probabil sa va fi lovit la un moment dat de o clona de iPhone, [] Care sunt cele mai clonate smartphone-uri? Apple nici nu intra in top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Radu Banciu, despre construirea uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, la Bucuresti: Este un pericol cat casa. E bine ca Traian Basescu a tras un semnal de alarma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea construirii la Bucuresti a uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, propunere dezaprobata de fostul presedinte Traian.

Cele mai bine cotate orchestre ale lumii, in concertele Bucuresti

In total, sapte orchestre din top 20 cele mai bune ale lumii in acest an vor concerta pe scena editiei 2015 a Festivalului International George Enescu ce are loc in perioada 30 august - 20 septembrie.

Cele mai cautate facultati in 2015. Universitatea Bucuresti, Politehnica si ASE-ul se pregatesc pentru asediu

Majoritatea universitatilor din tara deschid sptamana viitoare perioada de inscrieri pentru admiterea la facultate 2015. Cele mai cautate facultati vor fi si in aceasta vara, asa cum ne-a obisnuit traditia ultimilor ani, cele care organizeaza admitere pe baza de dosar, fiind urmate de cele de traditie, precum Medicina, Politehnica sau Dreptul, care oraganizeaza examene pentru care candidatii incep sa se pregateasca si cu un an inainte.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )