Libnet.ro
UNICEF

21:46

Gravida Kim Kardashian. Cele mai frumoase aparitii!

ADPM ADPM,
Gravida Kim Kardashian. Cele mai frumoase aparitii!

Kim Kardashian este pentru a doua oara insarcinata, iar astazi va prezentam cele mai reusite aparitii vestimentare ale ei din ultime perioada, o selectie facuta de specialistii de la harpersbazaar. com. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase acvarii din lume

Cele mai frumoase acvarii din lume. Acvariile exista inca din vremea Imperiului roman. Primii pesti erau tinuti in rezervoare mici din marmura, sub paturile din camerele de oaspeti. Mai apoi au aparut rezervoarele din sticla, care permiteau vizibilitatea din mai multe unghiuri, in timp ce astazi puteam admira acvarii cu adevarat impresionante.

Cele mai frumoase pesteri din Romania: Labirintul, catedrala gotica subterana sau palatul de clestar, in top

Invaluite in mister, presarate cu elemente unice in Europa sau chiar in lume, care atrag ca un magnet cercetatorii, sau cu labirinturi interminabile si intortocheate. Asa ne asteapta cele mai frumoase pesteri din Romania, care nu trebuie ratate in aceasta vara.

Cele mai frumoase 10 locuri din Romania. Nu trebuie sa le ratezi FOTO

Va prezentam cele mai frumoase locuri din Romania, locuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Platoul carstic salin meledic Platoul Meledic este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a.

Cele mai frumoase locuri din Franta. Destinatii turistice pe care nu trebuie sa le ratati

Cele mai frumoase locuri din Franta includ, evident, Parisul, Valea Loirei, dar si alte orase mai putin vizitate, cum ar fi Bordeaux sau Arles.

GALERIE FOTO. GRECIA. Lefkada, una dintre cele mai FRUMOASE insule ale Eladei

Lefkada, poate chiar cea mai frumoasa insula a Greciei, face parte din grupa Insulelor Ionice si este situata in vestul Eladei.

Telenovela continua! Sora lui Kim Kardashian si-a parasit iubitul infidel si dependent de droguri

Kourtney Kardashian l-a parasit pe Scott Dissick, omul cu care se iubeste deja de 9 ani si caruia i-a daruit 3 copii. Asta deoarece l-a prins inseland-o cu o fosta iubita de-a lui, stilista Chloe Bartoli.

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de.

ANOFM: Exista 21 181 de locuri de munca vacante in Romania. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti, iar cele mai putine in Mehedinti

21 181 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, informeaza ANOFM. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti 2 832), Cluj 2 712), Arad 1507), Prahova 929), Dolj 913) Arges 841) si Iasi.

Cele mai bune jocuri online: de la fantasticul WoW la politica din eRepublik

Cele mai bune jocuri online atrag in fiecare luna zeci de milioane de utilizatori, majoritatea reusind sa genereze venituri uriase. Jocurile de ultima generatie sunt prea scumpe pentru majoritatea jucatorilor. Un calculator, de exemplu, trebuie imbunatatit sau schimbat complet odata la cativa ani pentru a putea rula cele mai noi titluri. Avand in vedere costurile [] Cele mai bune jocuri online: de la fantasticul WoW la politica din eRepublik Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )