Libnet.ro
UNICEF

14:15

Bibliotecile din Romania se muta in mediul online

Antena3 Antena3,
Bibliotecile din Romania se muta in mediul online

Bibliotecile din Romania se muta in mediul online odata cu suspendarea programului cu publicul, din cauza pandemiei de coronavirus. in Craiova, angajatii Bibliotecii Judetene au gasit solutii atat pentru utilizatorii obisnuiti cat si pentru elevii care ar trebui sa sustina anul acesta examenele de capacitate si Bacalaureat. continuă pe Antena3

Cum se desfasoara lectiile in singura scoala complet digitalizata din Romania

Inchiderea scolilor nu inseamna si suspendarea cursurilor. Genesis College, prima scoala privata acreditata din Romania, a mutat integral lectiile in mediul online, ca urmare a masurilor luate de autoritatile romane, pentru a preveni epidemia cu noul.

A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

In contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie, iar in Romania a fost publicat decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre, capacitatea sistemului medical romanesc de a face fata si de a reactiona prompt si eficient este esentiala. Spitalele si centrele medicale din Romania sunt in linia intai a luptei impotriva COVID-19, iar cativa antreprenori au lansat o platforma prin care mediul de business poate veni in intampinarea nevoilor urgente ale acestora.

Infractorii cibernetici incearca sa profite de coronavirus pentru a ataca in mediul online. Cum va puteti feri de hackeri

Expertii in securitate din Marea Britanie au avertizat ca infractorii incearca sa profite de temerile oamenilor in contextul crizei coronavirusului pentru a viza victime in mediul online, informeaza luni Press Association.

Ce se intampla cu scolile din Romania odata cu starea de urgenta

Intre 11 si 22 martie, scolile din Romania sunt inchise. A fost o decizie luata ca sa limiteze epidemia de coronavirus. Ministrul Educatiei a venit cu completari inainte de anuntul despre.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 17 martie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor Romania! .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 16 martie

Ei sunt noii concurenti de la Survivor Romania! Un fost concurent de la Puterea dragostei a intrat in competitie. Bucurie mare la Survivor Romania! Cate doi noi concurenti au intrat in competitie, pentru fiecare echipa in parte. Asadar, in fiecare echipa avem cate o fata si cate un baiat. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 15 martie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romania a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor .

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

Jurnalista din Romania, in carantina, dupa ce a luat interviu unui bolnav de coronavirus: Ma verifica zilnic!

O jurnalista din Romania se afla in carantina dupa ce, pe 11 martie, a luat un interviu unui barbat, diagnosticat mai apoi cu coronavirus. Acum, si-a impus un program incarcat acasa, pentru a trece mai usor peste perioada cu restrictii. Jurnalista din Romania, in carantina, dupa ce a luat interviu unui bolnav de coronavirus Este .

Criza din Romania pune la pamant afacerile lui Mugur Mihaiescu! Garcea e disperat

Criza cu care se confrunta Romania din cauza coronavirusului a afectat si afacerile lui Mugur Mihaiescu, celebrul actor care a interpretat personajul Garcea si actualmente detinator al patru pub-uri din Centrul Vechi al Capitalei. Criza din Romania pune la pamant afacerile lui Mugur Mihaiescu! Garcea e disperat Criza coronavirusului a dus la o scadere dramatica .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )