Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce se intampla cu scolile din Romania odata cu starea de urgenta

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu scolile din Romania odata cu starea de urgenta

Intre 11 si 22 martie, scolile din Romania sunt inchise. A fost o decizie luata ca sa limiteze epidemia de coronavirus. Ministrul Educatiei a venit cu completari inainte de anuntul despre. continuă pe Playtech

Ce se intampla cu banii din Romania, in plina criza. Ludovic Orban explica situatia

Ce se intampla cu banii din Romania? Coronavirus loveste economia. Cum le pune Orban situatia pe tava romanilor si ce solutii au in prim-plan cei de la guvern? Ce se intampla cu banii din Romania? Orban explica situatia Coronavirusul loveste Romania! Ludovic Orban i-a asigurat pe romani, in cursul zilei de duminica, faptul ca in .

Pandemia de coronavirus, efecte dezastruoase: ce se intampla cu afacerile din Romania

Pandemia de coronavirus afecteaza economia mondiala, dar asupra unor tari mici ca Romania va avea un efect devastator. in Romania a fost declarata stare de urgenta din cauza pandemiei de.

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta! Ce se intampla acum cu amenzile

Conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta! Ce se va intampla de acum cu amenzile si ce se modifica, din cauza situatiei actuale din lume? Soferii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu amenzile in perioada aceasta, majoritatea institutiilor din tara au limitat sau suspendat interactiunea cu publicul, dar totul se poate rezolva .

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, romanii au iesit la ferestre, au luminat cu telefoanele si i-au aplaudat pe cei din linia intai

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, la ora 22. 00, romanii sunt indemnati sa iasa la ferestre si sa lumineze cu telefoanele.

Coronavirus: O treime dintre angajatii penitenciarelor din Romania vor sta acasa incepand de luni

O treime dintre angajatii penitenciarelor din Romania vor sta acasa incepand de luni, pentru a limita extinderea cazurilor de coronavirus, anunta Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Dorel Sandesc, presedintele asociatiei ATI din Romania: Daca vine ca un val, ca un tsunami, va bloca sistemul

Cresterea rapida a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus va reprezenta marea tragedie nationala. Daca vine ca un val, ca un tsunami, va bloca sistemul, a declarat Dorel Sandesc, presedintele asociatiei de Anestezie si Terapie Intensiva din Romania.

Vlad Mixich: Vreti sa nu se inchida complet marile orase din Romania? Sa nu fim loviti de o criza economica mai dura decat acum 10 ani? Depinde de FIECARE dintre noi

Vreti sa nu se inchida complet marile orase din Romania? Vreti sa nu fim loviti de o criza economica mai dura decat cea de acum 10 ani? Vreti sa nu ne trezim cu spitalele blocate in asa masura incat si o operatie pentru apendicita va fi trecuta pe lista de asteptare? Depinde, pana la urma, de noi. De FIECARE dintre noi - este mesajul lui Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, in contextul crizei coronavirusului.

Mediastandard.ro: Fake news in presa din Romania, despre medicamentul banal care trateaza coronavirusul

Epidemia de coronavirus care a afectat si tara noastra continua sa ramana in topul subiectelor in presa. Pe acest fond, mai multe publicatii din Romania vorbesc despre medicamentul banal care trateaza coronavirusul. in articolele cu pricina, site-urile de stiri vorbesc despre asa-zisul tratament descoperit de expertii chinezi, banala vitamina C.

Masuri fara precedent in cinematografele din Romania: ce trebuie sa stii daca mergi la film

Pe langa masurile luate de autoritatile din Romania pentru a preveni raspandirea infectiei cu coronavirus, operatorii lanturilor de cinematografe de la noi au anuntat schimbari.

Coronavirus in Romania. Spitalul de Urgenta Bistrita, pazit cu armele din cauza familiilor care incearca sa intre la pacientii aflati in carantina

Autoritatile au decis ca Spitalul de Urgenta din Bistrita sa fie pazit de angajatii unei societati care au permis de port arma si pot astfel tine sub control numarul mare de apartinatori care forteaza intrarea in unitatea medicala aflata in carantina, relateaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )