Libnet.ro
UNICEF

12:15

BIKINY intra in atmosfera sarbatorilor de iarna in videoclipul piesei White Love!

Devorator Monden Devorator Monden,
BIKINY intra in atmosfera sarbatorilor de iarna in videoclipul piesei White Love!

Membrele formatiei sud-coreene le-au facut fanilor lor o surpriza lansand un EP cu piese de Craciun, intitulat Winter Winter, fetele de la BIKINY oferind recent si videoclipul oficial al trackului White Love. Spre deosebire de precedentele piese lansate de membrele BIKINY care erau mult mai ritmate, White Love se evidentiaza gratie liniei sale melodice calde . continuă pe Devorator Monden

Leona Lewis intra in atmosfera sarbatorilor in videoclipul piesei One More Sleep!

Cu putin timp inainte de aparitia noului sau material discografic, albumul de Craciun Christmas, With Love, talentata Leona Lewis ne ofera videoclipul primului single extras de pe disc, intitulat One More Sleep. Artista ne aduce mai aproape sarbatorile de iarna prin intermediul noului sau clip. Leona Lewis este infatisata pregatind casa de Craciun, impodobind bradul .

United Cube impartasesc atmosfera Craciunului in videoclipul piesei Christmas Song!

Mai intai trebuie sa lamurim cine sunt United Cube! Special cu ocazia sarbatorilor din acest an, casele de discuri A Cube Entertainment si Cube Entertainment au facut echipa si au adunat la un loc mai multi artisti inscrisi la aceste labeluri sub numele de United Cube. Printre cantaretii participanti la acest proiect se numara 4minute, .

Jeremih ne introduce in atmosfera sarbatorilor de iarna in noul sau clip, pentru piesa Youre Mine!

Noua piesa a cantaretului american, cunoscut publicului gratie hitului sau Down On Me in colaborare cu 50 Cent, face parte de pe coloana sonora a filmului Tyler Perrys A Madea Christmas. Acum cateva ore Jeremih a incarcat pe contul sau Vevo si un clip oficial pentru aceasta piesa. Purtand un frac alb-negru, Jeremih ofera publicului .

HOT! Crayon Pop sarbatoresc Craciunul in stil ciudat in videoclipul piesei Lonely Christmas!

Daca artistii internationali se intrec in a lansa piese care sa raspandeasca atmosfera Craciunului, nici artistii kpop nu se lasa mai prejos si doresc sa ne inveseleasca in acest an cu trackurile lor dansante si pline de energie. Crayon Pop au inceput petrecerea de Craciun mai devreme si nu se sfiesc sa sarbatoreasca in stilul .

TVXQ lanseaza o versiune short a clipului piesei White!

Dupa ce la sfarsitul lunii octombrie baietii ne-au oferit un scurt clip pentru o piesa de Craciun intitulata Verry Merry Xmas, membrii TVXQ revin la inceput de decembrie cu o noua piesa in ton cu viitoarele sarbatori, White, lansand si pentru aceasta un scurt clip. Simplitate este cuvantul care poate descrie noul videoclip marca TVXQ.

Younha se simte ca acasa alaturi de fanii sai in videoclipul piesei Home!

Noul clip ne este oferit ca un preview al viitorului album de studio al lui Younha, intitulat Subsonic, care va fi lansat pe sase decembrie. Anterior artista sud-coreeana a mai lansat o piesa de pe viitorul sau material, Its Okay. Videoclipul piesei Home se dovedeste a fi modul cantaretei de a le multumi fanilor pentru .

HOT! Justin Bieber, in ipostaze fierbinti cu modelul Cailin Russo in videoclipul piesei All That Matters!

Asa cum ne-a promis, cantaretul canadian a dezvaluit pe doi decembrie pe contul sau de Vevo videoclipul full al piesei All That Matters, al doilea single promotional din cadrul seriei Music Mondays. In urma cu cateva zile Justin Bieber ne-a oferit primele imagini din clip incarcand online un scurt teaser. Desi temperaturile scazute isi fac .

A Pink si B.A.P retraiesc anii de scoala in videoclipul piesei Mini!

Cu siguranta aceasta colaborare ii va incanta pe multi dintre fanii muzicii kpop! Doua dintre cele mai cool formatii ale momentului, girl bandul A Pink si baietii de la B. P, fac echipa pentru o noua piesa, intitulata Mini, care beneficiaza acum si de un videoclip foarte vesel si nostalgic pentru multi dintre noi. Artistii poarta .

HOT! August Alsina, B.o.B si Yo Gotti intorc casa cu susul in jos in videoclipul piesei Numb!

Cu trei dintre cei mai cool rapperi intr-o incapere nu ai cum sa scapi de o petrecere pe cinste presarata din plin cu bautura, o bataie cu perne si multe domnisoare sexy. Conceptul simplu si sexy il intalnim din nou!) in cel mai recent clip marca August Alsina feat. o. B Yo Gotti, pentru piesa .

Eliza Doolittle lanseaza videoclipul piesei Walking On Water!

Piesa este extrasa ca single oficial de pe cel mai recent album al Elizei Doolittle, intitulat In Your Hands, care a fost lansat la mijlocul lunii octombrie. Walking On Water, care va fi lansat pe iTunes pe 30 decembrie, beneficiaza acum si de un videoclip foarte romantic si cu o poveste demna de filmele de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )