Libnet.ro
UNICEF

11:45

Leona Lewis intra in atmosfera sarbatorilor in videoclipul piesei One More Sleep!

Devorator Monden Devorator Monden,
Leona Lewis intra in atmosfera sarbatorilor in videoclipul piesei One More Sleep!

Cu putin timp inainte de aparitia noului sau material discografic, albumul de Craciun Christmas, With Love, talentata Leona Lewis ne ofera videoclipul primului single extras de pe disc, intitulat One More Sleep. Artista ne aduce mai aproape sarbatorile de iarna prin intermediul noului sau clip. Leona Lewis este infatisata pregatind casa de Craciun, impodobind bradul . continuă pe Devorator Monden

HOT! DickPunks revin cu videoclipul piesei Goodbye Girlfriend + EP-ul Hello Goodbye!

Grupul rock sud-coreean DickPunks, compus din Tae-Hyun, Hyun-Woo, Jae-Heung si Ga-Ram, si-au lansat pe 27 noiembrie un nou EP, intitulat Hello Goodbye, concomitent lansandu-se insa si videoclipul piesei Goodbye Girlfriend. Nu ne trebuie mult timp pentru a ne da seama doar din titlu ca noua piesa a baietilor de la DickPunks este o frumoasa balada .

Cho Moon Geun Band devin sentimentali in videoclipul piesei Blowing In The Wind!

First of all, sa facem prezentarile! Cho Moon Geun Band este o formatie pop-rock sud-coreeana infiintata de Cho Moon Geun, ocupantul locului doi in primul sezon al concursului Superstar K. Acestuia i s-au alaturat chitaristul Lee Hong Hyu, basistul Lee Jae Ha, tobosarul Lee Shi Young si keyboardista Yang Seul Gi. Grupul a debutat la .

New artist: YYZ aduc un aer fresh muzicii si lanseaza videoclipul piesei Lost In The Mix!

YYZ este un grup pop englez/canadian alcatuit din solista Ali McNally, pianistul si chitaristul Dan Gamble si DJ-ul Martin Dean. Dupa ce au petrecut o perioada lunga inchisi intr-un studio de inregistrari, cei trei mebrii YYZ au decis ca este momentul ca publicul sa faca cunostinta cu stilul lor unic. Dupa ce au lansat cateva .

New artist: Chanel West Coast ii aduce un omagiu lui Karl Lagerfeld in videoclipul piesei Karl!

Chanel West Coast, pe numele sau adevarat Chelsea Chanel Dudley, este o rapperita, compozitoare, actrita, model si vedeta de televiziune americana care locuieste in prezent in Los Angeles, artista avand radacini rusesti. Frumoasa cantareata a devenit cunoscuta publicului din tara sa gratie aparitiilor sale in cadrul show-urilor MTV Fantasy Factory si Ridiculousness. Momentan Chanel West .

2AM, cuprinsi de melancolie in videoclipul piesei Regret!

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi asa ca baietii de la 2AM au decis sa ne ofere un nou videoclip perfect pentru aceasta perioada, pentru noua lor balada, intitulata Regret. Piesa este extras de pe cel mai recent mini album al grupului, Nocturne. Seulong, Jinwoon, Jokwon si Changmin isi surprind fanii in noul videoclip .

HOT! TASTY iau cu asalt strazile din Hong Kong in videoclipul piesei Day N Night!

Gemenii Daeryong si Soryong, cunoscuti publicului sub numele de TASTY, revin in atentia fanilor lor cu un nou videoclip, pentru super trackul Day N Night. Fanii au avut de asteptat o buna perioada pana la lansarea acestuia, membrii formatiei oferindu-le insa fotografii si sneak peek-uri din cadrul acestuia. Catchy si amuzanta, piesa Day N Night .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )