Libnet.ro
UNICEF

14:45

HOT! Justin Bieber, in ipostaze fierbinti cu modelul Cailin Russo in videoclipul piesei All That Matters!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Justin Bieber, in ipostaze fierbinti cu modelul Cailin Russo in videoclipul piesei All That Matters!

Asa cum ne-a promis, cantaretul canadian a dezvaluit pe doi decembrie pe contul sau de Vevo videoclipul full al piesei All That Matters, al doilea single promotional din cadrul seriei Music Mondays. In urma cu cateva zile Justin Bieber ne-a oferit primele imagini din clip incarcand online un scurt teaser. Desi temperaturile scazute isi fac . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber prezinta noul single promotional Change Me! Asculta-l aici!

Este luni, este momentul sa ascultam o noua piesa de la Justin Bieber! Ziua de doi decembrie ne face cunostinta cu cel de-al noualea single oficial din cadrul seriei Music Mondays, intitulat Change Me. Piesa se dovedeste a fi o frumoasa si vulnerabila balada interpretata la pian in care Justin Bieber isi roaga iubita sa .

HOT! Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu un nou single Change Me! Vezi aici coperta piesei!

Pe doi decembrie Justin Bieber ne va face cunostinta cu cel de-al noualea single promotional al seriei Music Mondays, intitulat Change Me, al carui titlu si coperta au fost dezvaluite in urma cu cateva ore pe retelele de socializare. Coperta contine in mijloc un simbol, la fel ca si celelalte single-uri din cadrul seriei Music .

HOT! Justin Timberlake face echipa cu J. Cole, A$AP Rocky si Pusha T pentru remixul piesei TKO!

Daca tot am avut parte de reduceri de Black Friday, de ce sa nu avem parte si de o surpriza muzicala din partea lui Justin Timberlake? Probabil asa s-a gandit si artistul cand a dezvaluit pe 29 noiembrie remixul oficial al unuia dintre recentele sale single-uri si anume piesa TKO. Pentru acesta Justin Timberlake i-a .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )