Libnet.ro
UNICEF

16:15

Bilantul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a ajuns la 177

Adevărul Adevărul,
Bilantul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a ajuns la 177

Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus, in Romania, a ajuns la 177, vineri, dupa ce 24 de angajati de la spitalele militare din Galati si Focsani au fost testati pozitiv cu COVID-19. continuă pe Adevărul

153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost infectate cu noul coronavirus: situatia pe judete

Potrivit ultimelor cifre publicate de autoritati joi, 153 de cadre medicale si persoanele auxiliar din sistemul medical erau confirmate cu noul coronavirus. Aproape jumatate din cei infectati, 70, sunt medici, iar in randul asistentelor medicale vorbim de 50 de persoane confirmate pozitiv.

Producatorul de drone Draganfly creeaza drone ce pot detecta persoanele infectate cu noul coronavirus

Draganfly a ajuns la un acord cu Departamentul de Aparare Australian, care ii va permite sa construiasca drone ce monitorizeaza si detecteaza persoane cu probleme respiratorii.

24 de cadre medicale infectate cu coronavirus la Spitalele militare din Focsani si Galati. Surse: Directorul de la Galati, printre victime

Mai multe persoane, cadre medicale si personal auxiliar sanitar, au fost depistate cu coronavirus la Spitalele militare din Focsani si Galati .

103 cadre medicale, diagnosticate cu noul coronavirus

Conform datelor raportate catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, in prezent, un numar de 103 cadre medicale, dintre care 43 de medici, sunt diagnosticate cu COVID 19.

VIDEO Trei cadre medicale din Galati sunt infectate cu noul coronavirus. Au fost declansate anchete epidemiologice la trei spitale

O asistenta medicala de la Spitalul de Pediatrie Sf. Ioan din Galati, o asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase si o biochimista de la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei au fost testate pozitiv cu COVID-19.

Fiica unor medici din Campulung infectati cu coronavirus: Macar parlamentarii nu au COVID19, traiasca Romania!

In fiecare zi, noi nereguli cu privire la situatiile dramatice prin care trece personalul medical din Romania, sunt scoase la iveala. Medicii sunt nevoiti sa lupte cu virusul care face ravagii in toata lumea, cu mainile goale. Acesta este si motivul pentru care numarul cadrelor medicale infectate cu noul COVID-19 creste cu fiecare zi.

Spania: Alti 655 de pacienti infectati cu noul coronavirus au decedat in ultimele 24 de ore, iar bilantul a trecut de 4.000. Numarul confirmatilor a depasit 56.000, cu peste 8.500 de cazuri noi

Spania a anuntat, joi, ca alte 655 de persoane infectate cu noul coronavirus au decedat, astfel ca bilantul fatalitatilor a urcat la 4. 089, potrivit El Pais. in plus, autoritatile spaniole au precizat ca,.

Fabrica PAKMAYA a donat 100.000 de lei in sprijinul medicilor in lupta cu noul coronavirus

Fabrica de drojdie Rompak Pascani se alatura demersului public de sustinere a cadrelor medicale si de dotare a spitalelor din Romania cu materiale absolut necesare in lupta cu noul coronavirus. Compania a donat suma de 100. 000 de lei pentru achizitionarea de masti, combinezoane si teste rapide, care vor ajunge la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Suceava, principalul focar major de COVID-19 din tara? Medic: Va deveni Lombardia Romaniei Presedintele CJ contaminat, zeci de cadre medicale infectate si cinci decese in inima Moldovei

Romania a depistat 794 de persoane infectate cu noul coronavirus la nivel national, iar 12 dintre pacientii cu COVID-19 au decedat. Dintre acestia, cinci provin sau au fost internati la Suceava, judet ce pare sa.

Alte 263 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la1.292 pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns joi la 1. 292 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate263 de cazuri noi. La sectiile de terapie intensiva sunt internati, in acest moment, 32 de pacienti. 115 romani au fost declarati vindecati si externati. Varsta pacientilor nou-confirmati este cuprinsa intre 0 si 94 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )