Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bilantul violentelor din Turcia: 3 persoane si-au pierdut viata, numarul ranitilor a ajuns la 2.000

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bilantul violentelor din Turcia: 3 persoane si-au pierdut viata, numarul ranitilor a ajuns la 2.000

Inca o persoana a murit, miercuri, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce, citate de site-ul ziarului Hurriyet. continuă pe Wall-Street Ro

Bilantul violentelor din Turcia a ajuns la trei morti si peste 2.000 de raniti

Inca o persoana si-a pierdut viata, miercuri, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce, citate de site-ul ziarului.

Protestele din Turcia: Bilantul a ajuns la trei morti si peste 2.000 de raniti

Inca o persoana a murit, miercuri, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce. Ethem Sarisuluk, un activist turc care fusese.

inca o persoana a decedat in urma protestelor din Turcia

Inca o persoana si-a pierdut viata, astazi, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce, transmite Antena3. ro.

LIVE TEXT/ VIDEO A cincea zi de proteste in Turcia. Doua persoane au murit in timpul manifestatiilor care au strans mii de oameni

Un tanar de 22 de ani a murit, luni noapte, dupa ce a fost ranit grav in timpul unei demonstratii in sudul Turciei, in a cincea zi de proteste care continua sa mobilizeze mii de oameni din intreaga tara. Una dintre cele mai importante confederatii sindicale din tara a facut apel la o greva de doua zile incepand de marti a denunta practicile de teroare folosite de stat impotriva protestatarilor. Ramai pe Hotnews. ro pentru urmari principalele evenimente din Turcia.

Zeci de bucuresteni si-au exprimat in strada solidaritatea cu protestatarii din Turcia.

Cateva zeci de persoane s-au adunat, joi, in fata Ambasadei Turciei din Capitala, pentru a-si exprima solidaritatea cu protestatarii din Turcia, informeaza Mediafax. Ei au afisat mesaje precum Nu cedati si We are capuling too, cu referire la sloganul manifestantilor turci. Oamenii care au dorit sa participe la aceasta actiune, organizata de ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei, s-au adunat, in jurul orei 11. 00, in fata Ambasadei Turciei de la Bucuresti, unde au ramas timp .

Cemil cicek: Trebuie sa privim ultimele evenimente din Turcia si din perspectiva democratiei.

Presedintele Marii Adunari Nationale a Republicii Turcia, Cemil cicek, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa organizata in Camera Deputatilor, ca ultimele evenimente din Turcia trebuie privite din perspectiva democratiei, insa niciodata nu poate fi acceptata agresiunea, scrie Mediafax. Turcia si-a exprimat cu mult timp in urma aderarea sa la un sistem democratic, Turcia este o tara care si-a exprimat intotdeauna dorinta de aderare la UE si, in acest sens, de 50 de .

Nu exista niciun fel de impediment privind sosirea si plecarea turistilor din Turcia

Presedintele Marii Adunari Nationale a Republicii Turcia, Cemil cicek, a declarat, ieri, la Palatul Parlamentului, ca nu exista niciun fel de impediment in ceea ce priveste sosirea si plecarea turistilor din Turcia.

PROTESTELE din TURCIA continua: Mii de manifestanti au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul.

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia, potrivit Mediafax. Protestatarii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip Erdogan, in pofida scuzelor prezentate marti de vicepremierul Bulent Arinc. Premierul Recep Tayyip Erdogan, aflat in vizita in nordul Africii, apreciase ca situatia se va calma. Manifestatiile continua in Turcia de opt zile, soldandu-se cu cel putin un mort si 1. 700 de .

Erdogan a acuzat un corespondent Reuters ca transmite informatii false despre protestele din Turcia

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat un corespondent al agentiei Reuters ca transmite informatii false despre protestele din Turcia. Nu-mi spuneti ca intreaga societate turca sustine protestele, nu.

Mihai Gadea pe Facebook: Cred ca stiti de situatia din Turcia, la fel de bine poate sa fie in Romania. Ati iesi in strada pentru cauza voastra?

Realizatorul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 a comentat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, protestele din Turcia, adresand intrebarea Poate un sistem mafiot sa invinga un popor? Cred ca stiti despre situatia din Turcia, dar la fel de bine poate sa fie si Romania. Ati iesi in strada pentru cauza voastra?.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )