Libnet.ro
UNICEF

13:16

Bilantul violentelor de la protestul diasporei din Piata Victoriei: 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Adevărul Adevărul,
Bilantul violentelor de la protestul diasporei din Piata Victoriei: 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Bilantul ranitilor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizati. Printre raniti se numara si 24 jandarmi. continuă pe Adevărul

Bilantul violentelor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei: 452 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Bilantul ranitilor de la protestul Diasporei din Piata Victoriei a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizati. Printre raniti se numara si 24 jandarmi.

Filmul interventiei Jandarmeriei la protestul diasporei din Piata Victoriei

Protestul diasporei din Piata Victoriei de vineri seara a degenerat si s-a ajuns la violente. Jandarmeria a facut precizari in legatura cu modul de interventie al fortelor de ordine.

Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu.

Presa straina, despre incidentele din Piata Victoriei

Presa internationala vorbeste despre incidentele de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. Jurnalistii Associated Press scriu ca expatriatii romani, sositi din intreaga Europa pentru a participa la.

FOTO Cu ce munitie au tras jandarmii n multimea din Piata Victoriei

Protestul diasporei de vineri seara din Piata Victoriei s-a lasat cu violente si cu o interventie brutala a jandarmilor care au dat cu gaze lacrimogene, au lansat grenade cu gaz iritant si au aruncat grenade cu efect acustic in toate directiile. in urma interventiei jandarmilor in piata au ramas cartusele si capsulele grenadelor cu gaze lacrimogene, dar si munitie neexplodata. Sute de persoane au fost ranite si au necesitat interventia medicilor.

PSD: Autoritatile statului sa stabileasca daca violentele din Piata Victoriei au fost determinate de declaratiile, indemnurile sau implicarea opozitiei

PSD reactioneaza in urma violentelor de la protestul din Piata Victoriei. intr-un comunicat de presa citat de B1 TV, reprezentantii PSD solicita autoritatilor statului sa-i ancheteze de urgenta pe cei care.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

IMAGINEA ZILEI: Selfie cu scutierii la protestul din Piata Victoriei! (FOTO)

La protest se merge si pentru a-ti face selfie!Dovada sta aceasta tanara cu ochi alunecosi siinima tricolora, care s-a imortalizat alaturi de scutieri, vineri, la protestul din Piata Victoriei.

Politia Capitalei: 19 persoane audiate in legatura cu violentele de vineri din Piata Victoriei

Politia Capitalei a anuntat sambata ca 19 persoane au fost conduse la audieri in legatura cu incidentele produse in ziua precedenta la protestul din Piata Victoriei. La acest moment, Parchetul de pe.

PRIMELE EXPLICATII ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei: Dispozitivul nostru a fost eminamente defensiv (VIDEO)

Jandarmeria vine cu explicatii dupa violentele care au avut loc, vineri seaa, la protestul din Piata Victoriei. intr-o conferinta de presa sustinuta sambata dimineata, reprezentantii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )