Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vladimir Putin e dispus ii ofere lui Donald Trump vaccinul Sputnik V. Ce a declarat oficialul rus din fruntea institutului care a dezvoltat serul

B1 B1,
Vladimir Putin e dispus ii ofere lui Donald Trump vaccinul Sputnik V. Ce a declarat oficialul rus din fruntea institutului care a dezvoltat serul

Un oficial de la Kremlin a anuntat ca Rusia este dispusa sa ii ofere presedintelui Donald Trump vaccinul dezvoltat de cercetatorii rusi impotriva COVID-19, asa-zisul Sputnik V, care se afla intr-o. continuă pe B1

Vladimir Putin i-a oferit lui Donald Trump vaccinul Sputnik-V, dupa ce presedintele american s-a infectat cu coronavirus

Vladimir Putin sare in ajutorul lui Donald Trump, dupa ce presedintele american a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Un oficial rus a anuntat ca Rusia se ofera sa il vaccineze pe presedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat intr-o faza avansata de testare.

Vladimir Putin, convins ca vitalitatea si optimismul lui Trump il vor ajuta sa invinga noul coronavirus

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat vineri, intr-un mesaj personal adresat lui Donald Trump, ca vitalitatea sa ii va permite sa depaseasca periculosul nou coronavirus, dupa ce liderul american a fost testat pozitiv, scrie AFP.

Moscova ii ofera lui Trump vaccinul rusesc impotriva COVID-19

Vladimir Putin sare in ajutorul lui Donald Trump care s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Un oficial rus a anuntat ca Rusia se ofera sa il vaccineze pe presedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat intr-o faza avansata de testare.

Moscova ii ofera lui Trump vaccinul rusesc anti-Covid-19

Vladimir Putin sare in ajutorul lui Donald Trump care s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Un oficial rus a anuntat ca Rusia se ofera sa il vaccineze pe presedintele american cu Sputnik-V, vaccinul rusesc aflat intr-o faza avansata de testare.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Alegeri prezidentiale in SUA. Schimb de replici dure in prima dezbatere dintre Donald Trump si Joe Biden. Trump:Nu este nimic inteligent la tine, Joe Biden: E greu sa vorbesti peste clovnul asta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si contracandidatul sau democrat, Joe Biden, s-au confruntat in prima dezbatere televizata in cursa pentru Casa Alba, care a avut loc la Cleveland. Discutiile s-au centrat pe ec.

Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, dupa ce au fost depistati cu COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj omologului sau american, Donald Trump, si primei doamne a SUA, Melania Trump, care au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Mesajul.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Donald Trump si Melania au COVID-19. Ce se intampla cu dezbaterile electorale?

Donald Trump si Melania au fost testati pozitiv cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de Presedintele American, pe contul sau de Twitter. Ce se intampla cu dezbaterile electorale programate pentru perioada urmatoare? .

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )