Libnet.ro
UNICEF

19:45

Billie Jean King, despre scandalul din finala US Open: Williams a ntrecut masura, dar si arbitrul Carlos Ramos a nrautatit situatia

Hotnews Hotnews,
 Billie Jean King, despre scandalul din finala US Open: Williams a ntrecut masura, dar si arbitrul Carlos Ramos a nrautatit situatia

Fosta jucatoare de tenis Billie Jean King a declarat, pentru CNN, ca Serena Williams a intrecut masura la finala US Open, dar si arbitrul Carlos Ramos a inrautatit situatia. continuă pe Hotnews

Ce pedeapsa a primit Serena Williams dupa scandalul din finala US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a fost sanctionata cu o amenda de 17. 000 de dolari in urma celor trei avertismente primite in finala feminina a turneului US Open, sambata, la New York, in care.

Novak Djokovic, despre incidentul din finala feminina de la US Open: Arbitrul nu ar fi trebuit sa o mpinga pe Serena la limita, asta a schimbat cursul meciului

Noul castigator al US Open, sarbul Novak Djokovic, il considera vinovat pe arbitrul Carlos Ramos pentru ca a impins-o pe Serena Williams la limita prin deciziile sale din finala feminina a Grand Slam-ului american.

WTA anunta ca va investiga comportamentul Serenei Williams din finala US Open

WTA a anuntat, duminica, faptul ca va investiga comportamentul Serenei Williams din finala US Open, pentru a stabili daca jucatoarea americana va fi sanctionata, potrivit As.

Serena Williams si-a aflat pedeapsa de la WTA, dupa criza de nervi din finala US Open

Serena Williams si-a aflat pedeapsa primita de la WTA, dupa iesirile nervoase din finala de la US Open, pierduta in fata lui Naomi Osaka. WTA a amendat-o pe Serena cu 10. 000 de dolari pentruca l-a numit.

Serena Williams, AMENDATA de WTA dupa SCANDALUL MONSTRU din finala US Open. Cat trebuie sa plateasca americanca (VIDEO)

Serena Williams si-a primit pedeapsa dupa scandalul imens pe care l-a facut in finala US Open. Organizatorii au amendat-o pe americanca cu 17. 000 de dolari pentru cele 3 incalcari ale regulamentului din timpul f.

Dupa scandalul din finala US Open, Serena Williams si-a pus la punct si antrenorul: Nu il inteleg

Serena Williams s-a suparat si pe antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, dupa cele intamplate in timpul si dupa finala pierduta cu Naomi Osaka la US Open.

Ilie Nastase, cea mai inteligenta analiza din ultimii ani: Ce a spus despre scandalul provocat de Serena la US Open

Ilie Nastase are, de obicei, un discurs ironic, atunci cand vorbeste despre Serena Williams, insa, de aceasta data, fostul lider ATP a facut o analiza coerenta a situatiei.

Sorin Ovidiu Vintu, comentariu exploziv in scandalul din PSD. Multe i se pot reprosa lui Dragnea, dar nu se poate spune ca este mafiot sau securist

Sorin Ovidiu Vintu comenteaza intr-o ampla postare pe Facebook razboiul din ultimele zile dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea, pozitionandu-se de partea liderului PSD. Un cadan si o cadana Se.

Premierul slovac, despre situatia din Europa Centrala: Sunt convins ca vom ajunge la un consens n interiorul UE / Nu cred ca statele vecine au o politica anti-europeana

Premierul slovac, Peter Pellegrini, a evitat sa comenteze, la Palatul Cotroceni, despre valul de euroscepticism din regiune, precizand insa ca nu crede ca statele vecine au o politica anti-europeana, ci doar viziuni diferite asupra unor subiecte. El a adaugat ca are convingerea ca, in momentele cheie, se va ajunge la un consens in interiorul UE si ca acesta va fi respectat de toate statele membre.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )