Libnet.ro
UNICEF

06:45

Birdman, desemnat cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Birdman, desemnat cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/ Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), a. continuă pe Wall-Street Ro

Primul indiciu pentru Oscar 2015: Birdman, desemnat Cel mai bun film de Sindicatul producatorilor americani

Birdman/Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru Cel mai bun film la gala Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America, PGA), desfasurat sambata seara, la Los Angeles. Gala este un indicator important pentru Oscar.

Irina Begu: N-a fost cel mai bun tenis al meu, am fost incordata, dar sunt fericita ca am trecut!

E imposibil sa nu remarci, mai intai si mai intai, ca Irina continua sa profite de culoarul pe care singura si l-a creat.

Model de CV: cum iti faci cel mai bun Curriculum Vitae si ce cauta angajatorii intr-un CV

Modele de CV exista o multime pe internet, de la Curriculum Vitae standard la CV-uri personalizate sau la Europass modelul de CV european), insa cum arata cel mai bun model de CV aflam de la specialistii in recrutare contactati de Adevarul.

Australian Open 2015. Halep, dupa ce a ajuns in sferturi: Am putut sa joc cel mai bun tenis al meu, sunt multumita!

Simona Halep a invins-o pe Yanina Wickmayer si s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open. Victoria in doua seturi, scor 6-4, 6-2, i-a dat incredere romancei, care a explicat cum a reusit s-o rapuna pe adversara sa din optimi.

A inceput dezmembrarea CFR-ului: cel mai bun marcator al clujenilor pleaca din Romania. Cu ce echipa va semna

Francezul Gregory Tade s-a saturat de saracia din fotbalul romanesc si a ales sa joace intr-un alt campionat in partea a doua a sezonului.

Stenograme in procesul retrocedarilor ilegale. Sunt cel mai curat om din lume

Stenogramele din dosarul retrocedarilor ilegale arata cum gandesc si actioneaza unii politicieni din Parlamentul Romaniei. Mi-as lua un partener, doi, cu care as face niste deal-uri, iar cu restu sunt cel mai curat om din lume era reteta lui Viorel Hrebenciuc. Acesta este cercetat si intr-un alt dosar, pentru instigarea deputatilor Ilie Sarbu si Dan Sova la traficarea influentei si la cumparare de influenta.

VIDEO: Coolpad Ivvi vrea sa fie cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de doar 4,7 mm

Compania Chineza Coolpad, unul dintre cei mai in voga producatori de smartphone-uri din Asia, potrivit unui raport TrendForce, vrea sa lanseze in cateva luni cel mai subtire telefon inteligent din lume, cu o grosime de doar 4. 75mm, se arata intr-un material publicat de gizmochina. com .

Catalin Ivan candideaza la sefia PSD: Sunt cel mai puternic CONTRACANDIDAT al lui Ponta

Catalin Ivan si-a exprimat din nou intentia de a-l detrona pe Victor Ponta de la sefia PSD. Europarlamentarul a spus ca este cel mai puternic contracandidat al acestuia la functia de presedinte al.

Masca funerara din aur a faraonului Tutankhamon, cel mai faimos artefact din lume, a fost deteriorata ireversibil

Masca funerara a faronului Tutankhamon, veche de peste 3. 000 de ani si considerata cel mai faimos artefact din lume, a fost iremediabil deteriorata, a anuntat saptamana aceasta Muzeul Egiptean din Cairo. Deocamdata nu este foarte clar cum anume s-a intamplat acest lucru insa se pare ca barba mastii a fost cumva desprinsa in decursul anului trecut iar de atunci lucrurile s-au agravat, informeaza washingtonpost. com.

Masca funerara din aur a faraonului Tutankhamon, cel mai faimos artefact din lume, a fost deteriorata iremediabil

Masca funerara a faronului Tutankhamon, veche de peste 3. 000 de ani si considerata cel mai faimos artefact din lume, a fost iremediabil deteriorata. Deocamdata nu este foarte clar cum anume s-a intamplat acest lucru insa se pare ca barba mastii a fost cumva desprinsa in decursul anului trecut iar de atunci lucrurile s-au agravat, informeaza washingtonpost. com.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )